Mai mulți tineri au ajuns la UPU Focșani după ce au fost bătuți, au vrut să se sinucidă sau au consumat substanțe interzise
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Mai mulți tineri au ajuns la UPU Focșani după ce au fost bătuți, au vrut să se sinucidă sau au consumat substanțe interzise
Mai mulți tineri au ajuns la UPU Focșani după ce au fost bătuți, au vrut să se sinucidă sau au consumat substanțe interzise
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Mai mulți tineri au ajuns week-endul trecut la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului județean Focșani, după ce au fost victime ale unor accidente rutiere, au fost agresați sau au încercat să-și pună capăt zilelor.
    Astfel, o tânără din comuna Nereju, a ajuns în cursul după amiezii de duminică la UPU, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor înghițind mai multe medicamente.
 „B.M., femeie în vârstă de 27 de ani, din Nereju, ingestie voluntară medicamentoasă în scop suicidar. Se recomandă examen psihiatric”, se arată în buletinul de presă al Spitalului județean.
    Un bărbat din Adjud a refuzat să fie investigat medical, deși a ajuns la spital în urma unei altercații: „R.A., bărbat în vârstă de 30 de ani, din Adjud, agitație psihomotorie  în observație, consum de substanțe interzise, agresiune fizică. Pacientul refuză investigațiile”.
    Și o tânără din comuna Movilița a ajuns în weekend la UPU după ce a fost victima unei agresiuni. Potrivit buletinului de presă al spitalului județean, tânăra a refuzat internarea: „B.E.M., femeie în vârstă de 21 de ani, din Movilița, agresiune afirmativ, traumatism cranio-cerebal minor. Pacienta refuză internarea”.
    O tânără din Focșani a ajuns la spital după ce a fumat o țigară cu substanță necunoscută. „C.E., femeie în vârstă de 29 de ani, din Focșani, status post consum țigară cu substanță necunoscută. Pacienta refuză examenul psihiatric”.
    Un alt pacient care a refuzat internarea și investigațiile medicale este un adolescent din Focșani care s-a prezentat în weekend la UPU lovit în zona feței în urma unei agresiuni. „C.D.R., bărbat în vârstă de 16 ani, contuzie cranio-facială, torace și umăr drept prin agresiune.Pacientul refuză internarea”, se arată în buletinul de presă al Spitalului județean.

Un copil a fost lovit, altul a căzut de pe bicicletă


    Tot în după amiaza zilei de duminică, la UPU a fost adus și un băiat din comuna Slobozia Bradului, care prezenta mai multe semne de agresiune fizică. Aparținătorii acestuia au refuzat internarea lui: „I.F., persoană de sex masculin din comuna Slobozia Bradului, în vârstă de 10 ani, policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-cerebal minor, contuzie coloană cervicală și toracică, contuzii abdominale. Pacientul refuză internarea”.
    Un copil de 11 ani din comuna Dumbrăveni a fost internat la chirurgie, după ce a căzut de pe bicicletă: „M.A., persoană de sex masculin în vârstă de 11 ani, din comuna Dumbrăveni, traumatism coapsă dreaptă prin cădere de pe bicicletă. Pacientul se internează la chirurgie-ATI”.
Mai mulți tineri au ajuns la UPU Focșani după ce au fost bătuți, au vrut să se sinucidă sau au consumat substanțe interzise

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost