Lucrările copiilor din trei parohii, selectate pentru următoarea etapă a proiectului „Biserica și Școala din sufletul meu”
 • Micsorare text
 • Marire text
 • Tipareste articol
 • Trimite unui prieten
 • Inscriere RSS
Lucrările copiilor din trei parohii, selectate pentru următoarea etapă a proiectului „Biserica și Școala din sufletul meu”
Lucrările copiilor din trei parohii, selectate pentru următoarea etapă a proiectului „Biserica și Școala din sufletul meu”
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

La sediul Protoieriei Focșani II a avut loc, joi, evaluarea lucrărilor realizate de copii vrânceni în cadrul proiectului „Biserica și Școala din sufletul meu”, inițiat și derulat de Patriarhia Română. Astfel, la secțiunea artistică a fost apreciată lucrarea lui Ioan Claudiu Stanciu, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Vânători; la secțiunea literară Aniela Colnicianu, elevă în clasa a IV-a la Școala Regina Maria din Vintileasca, iar la secțiunea multimedia Violeta Bursuc, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Ion Mincu Focșani.
Potrivit unui comunicat de presă al Parohiei Focșani II, în proiect, care cuprinde trei secțiuni, respectiv literară, artistică și multimedia, sunt implicate șapte parohii din județ. „Joi, 07.04.2016, la sediul Protoieriei Focșani II, a avut loc evaluarea portofoliilor cu lucrările alcătuite în vederea participării grupelor de copii implicate în desfășurarea concursului național de creație inițiat de către Patriarhia Română - «Biserica și Școala din sufletul meu». Din cadrul protoieriei noastre s-au implicat în organizarea acestui concurs următoarele șapte parohii: Parohia Beciu – Râmniceanca din Comuna Vârteșcoiu, Parohia Bordeștii de Jos din Comuna Bordești, Parohia Dălhăuți din Comuna Cârligele, Parohia Gugești II din Comuna Gugești, Parohia Neculele din Comuna Vintileasca, Parohia Petreanu din Comuna Poiana Cristei și Parohia Vânători din Comuna Vânători. Comisia care a evaluat lucrările a avut o misiune dificilă dată fiind calitatea lucrărilor alcătuite la toate cele trei secțiuni: literară, artistică și multimedia“, se arată în comunicat.
În urma jurizării lucrărilor, proiectele elaborare de copiii ce provin din parohiile Bordeștii de Jos, Neculele și Vânători vor fi înaintate Centrului Eparhial, pentru a participa la următoarea etapă a concursului. „Portofoliile care s-au clasat pe primele trei locuri vor fi înaintate Centrului eparhial pentru a participa la următoarea etapă a concursului. Acestea sunt, în ordine, cele realizate de grupele de copii ce provin de la Parohia Bordeștii de Jos (coordonator părintele Muscalu Cristinel), Parohia Neculele (coordonator părintele Potop Nicolae) și Parohia Vânători (coordonator părintele Dima Marius). Mulțumim tuturor celor implicați: copiilor din grupele de cateheză, preoților coordonatori, profesorilor care au acordat asistență la realizarea lucrărilor, membrilor comisiei de evaluare (în mod deosebit doamnei profesoare Popa Dinu Ștefana și domnișoarei Palade Adelina Andreea, elevă în clasa a XI-a și membră în Consiliul Consultativ al elevilor de la Colegiul Mihail Kogălniceanu din municipiul Focșani) și nu în ultimul rând publicației dumneavoastră pentru mediatizarea proiectului și a unora dintre activitățile premergătoare acestui moment“, se mai arată în comunicat. 
Lucrările câștigătoare la secțiunea artistică, secțiunea literară și secțiunea multimedia pe AICI,AICI și AICI. 

 

2 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
 • Lucrarea castigatoare la sectiunea creatii literare are cateva greseli serioase de gramatica sau de asezare in pagina.Se poate si asa?Proiectul pare foarte interesant, am fi vrut si noi sa stim la scoala despre el.Cum a fost popularizat?

  DE Tina Alexe, postat pe 10-04-2016, la 17:12

 • @TINA ALEXE Conjunctia ""sau""cu rol disjunctiv in cazul de fata leaga doua notiuni ce nu par a fi certe pentru dumneavoastra. Lucrarea are atat greseli gramaticale cat si de asezare in pagina sau numai una dintre ele, care o fi aia? Sau le are pe amandoua si atunci trebuie folosita conjunctia""si"".

  DE orion, postat pe 10-04-2016, la 20:15

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost