Lucian Bolovan, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Jariștea

3
3053


Trei candidați se vor bate pentru fotoliul de primar al comunei Jariștea, localitate unde au loc alegeri locale parțiale, după ce fostul edil Cătălin Toma și-a dat demisia, preferând funcția de senator. Este vorba de Lucian Bolovan (PSD), Iuliana Hainăroșie (PMP) și Ciprian Grama (PNL).
Candidatul PSD, Lucian Bolovan, consideră că are șanse să ocupe fotoliul de primar, iar principalele sale obiective sunt reabilitarea unor drumuri, introducerea rețelei de gaze în comuna Jariștea, extinderea rețelei de canalizare și a sistemului de alimentare cu apă în satul Scînteia, înființarea unei piețe de struguri, dotarea dispensarului cu echipamente moderne. De asemenea, Lucian Bolovan intenționează să modernizeze și să asfalteze drumurile de exploatație agricolă din localitate.
De reținut că doi liberali se bat pentru funcția de primar al comunei Jariștea, dar din partea a două partide diferite, ceea ce demonstrează multitudinea de lupte interne ce au avut loc în PNL pentru a obține desemnarea pentru candidatură. Astfel, Iuliana Hainăroșie, care a fost aleasă consilier local PNL la alegerile locale de anul trecut, va candida din partea PMP, situație care nu convine deloc liberalilor, care îl susțin pe Ciprian Grama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here