Karl Lagerfeld, criticat pentru o declarație controversată despre migranții din Germania
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Karl Lagerfeld, criticat pentru o declarație controversată despre migranții din Germania
Karl Lagerfeld, criticat pentru o declarație controversată despre migranții din Germania
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Mai multe sute de telespectatori au semnalat organismului de supraveghere a audiovizualului francez (CSA) o secvență dintr-o emisiune a canalului C8 în care creatorul de modă Karl Lagerfeld îi califică pe migranți drept "dușmani" ai evreilor în Germania, a anunțat luni Consiliul superior al audiovizualului, relatează AFP.
Criticând sâmbătă seară politica privind migrația a cancelarului Angela Merkel, directorul artistic de la Chanel a declarat că "nu se poate, chiar dacă asta se petrece la decenii distanță, să ucizi milioane de evrei, iar apoi să lași să vină milioane dintre cei mai mari dușmani ai lor". "Voi spune un lucru oribil", a avertizat cu câteva secunde înainte creatorul de modă german, cunoscut pentru faptul că îi place să provoace.
Karl Lagerfeld a subliniat că Franța, "țara drepturilor omului", a primit "10.000 sau 20.000 de migranți". Angela Merkel, "care are deja milioane și milioane, care sunt bine integrați, care muncesc (...), n-are de ce să se plângă de un milion în plus, pentru a-și crea o imagine încântătoare, după cea de mamă vitregă care i-a fost atribuită în timpul crizei din Grecia", a declarat el pe canalul grupului Canal+, la emisiunea prezentată de Thierry Ardisson.
Consiliul superior al audiovizualului, sesizat deja de mai multe ori în privința emisiunii lui Thierry Ardisson, a precizat că va studia secvența pentru a stabili dacă trebuie luate măsuri. În 2011, creatorul de modă britanic John Galliano a fost concediat de Dior și a căzut în dizgrație după ce a proferat, beat fiind, injurii antisemite într-o cafenea pariziană, pentru care și-a cerut mai târziu scuze.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost