Karl Lagerfeld, criticat pentru o declarație controversată despre migranții din Germania
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Karl Lagerfeld, criticat pentru o declarație controversată despre migranții din Germania
Karl Lagerfeld, criticat pentru o declarație controversată despre migranții din Germania
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Mai multe sute de telespectatori au semnalat organismului de supraveghere a audiovizualului francez (CSA) o secvență dintr-o emisiune a canalului C8 în care creatorul de modă Karl Lagerfeld îi califică pe migranți drept "dușmani" ai evreilor în Germania, a anunțat luni Consiliul superior al audiovizualului, relatează AFP.
Criticând sâmbătă seară politica privind migrația a cancelarului Angela Merkel, directorul artistic de la Chanel a declarat că "nu se poate, chiar dacă asta se petrece la decenii distanță, să ucizi milioane de evrei, iar apoi să lași să vină milioane dintre cei mai mari dușmani ai lor". "Voi spune un lucru oribil", a avertizat cu câteva secunde înainte creatorul de modă german, cunoscut pentru faptul că îi place să provoace.
Karl Lagerfeld a subliniat că Franța, "țara drepturilor omului", a primit "10.000 sau 20.000 de migranți". Angela Merkel, "care are deja milioane și milioane, care sunt bine integrați, care muncesc (...), n-are de ce să se plângă de un milion în plus, pentru a-și crea o imagine încântătoare, după cea de mamă vitregă care i-a fost atribuită în timpul crizei din Grecia", a declarat el pe canalul grupului Canal+, la emisiunea prezentată de Thierry Ardisson.
Consiliul superior al audiovizualului, sesizat deja de mai multe ori în privința emisiunii lui Thierry Ardisson, a precizat că va studia secvența pentru a stabili dacă trebuie luate măsuri. În 2011, creatorul de modă britanic John Galliano a fost concediat de Dior și a căzut în dizgrație după ce a proferat, beat fiind, injurii antisemite într-o cafenea pariziană, pentru care și-a cerut mai târziu scuze.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL8
15
30
42
39
35

Extragerea noroc:  3449083

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO și GALERIE FOTO: OPT MII de voluntari au plantat 50 DE MII de stejari în ”Parcul Memoriei Naționale RO-Mândria”. Proiectul continuă în 2018
Peste 8000 de oameni au participat, sâmbătă, la acțiunea de plantare a primei serii de 50 de mii de stejari, în cadrul Parcului Memoriei Naționale – Mărășești – RoMândria.

POZA ZILEI

Mai bine decât un „câine rău“

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost