Julie Walters și Ed Sheeran, printre cei decorați de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Julie Walters și Ed Sheeran, printre cei decorați de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii
Julie Walters și Ed Sheeran, printre cei decorați de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Actrița Julie Walters și cântărețul Ed Sheeran figurează, alături de scriitoarea JK Rowling și de sir Paul McCartney, pe lista celor decorați de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cu prilejul celebrării sâmbătă a zilei sale oficiale de naștere, relatează EFE. Julie Walters, cu o lungă carieră artistică în cinematografie și televiziune, primește titlul de Dame, în timp ce Ed Sheeran este distins cu titlul de MBE (Membru al Imperiului Britanic) pentru serviciile aduse muzicii și pentru activitățile sale caritabile.
Deși ziua de naștere a reginei este la 21 aprilie, aniversarea suveranei are loc oficial în iunie cu o paradă plină de culoare pe străzile Londrei, cunoscută drept 'Trooping the Colour'. Cu prilejul împlinirii a 91 de ani, suverana britanică dezvăluie cum cere tradiția lista persoanelor care primesc onorurile. Pe această lista figurează și comicul scoțian Billy Connolly, pe care regina l-a onorat deja cu titlul de cavaler, "sir", pentru serviciile sale aduse lumii divertismentului. La rândul lor, fostul membru Beatles Sir Paul McCartney și scriitoarea JK Rowling primesc titlul de "Companion of Honor". "Sunt foarte fericit de această uriașă onoare", a declarat Paul McCartney, care duminică împlinește 75 de ani.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost