Judo: Laris Borș, a treia medalie națională a anului: argint la U 23
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Judo: Laris Borș, a treia medalie națională a anului: argint la U 23
Judo: Laris Borș, a treia medalie națională a anului: argint la U 23
Mircea Tomescu și Mihai Vrabie, medalii de broz
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Campionatul Național de judo U 23, care a avut loc la Pitești, sâmbătă, 13 aprilie, a avut între performeri, așa cum era previzibil, și judoka de la CSM 2007 LPS Focșani, pregătiți de profesorii Iulian Surlă, Stănică Grosu și Marinel Palade și de la CSS Focșani, antrenor, profesorul Dumitru Zisu.
Laris Borș, de la CSM 2007 LPS Focșani, campionul din acest an la seniori și la U 21, a încheiat concursul pe locul al doilea, a primit titlul de vicecampion național și medalia de argint la 60 kg. În finală, Laris a fost întrecut, după un meci foarte disputat, de învinsul său din finala de seniori, piteșteanul Alin Albu.
La aceeași categorie, Mircea Tomescu, de la CSS Focșani, medaliat cu bronz la U 21, la 55 kg., s-a clasat al treilea și a primit medalia de bronz.
Tot cu medalie de bronz a încheiat competiția de la Pitești și Mihai Vrabie, de la CSM 2007 LPS Focșani. Colega sa de club, Narcisa Ion, s-a clasat a cincea la +78 kg. după ce la seniori și la U 21 câștigase medaliile de bronz la aceeași categorie. 


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost