Judo – Robert Iamandi a câștigat Cupa Nordului!

0
862


•    Sportivii focșăneni au obținut zece medalii, din care una de aur, trei de argint și șase de bronz!

Tradiționala competiție de judo „Cupa Nordului”, găzduită de sala Lascăr Pană din Baia Mare,sâmbăta și duminica trecute, a avut între concurenți, ca de fiecare dată, și un grup important de sportivi focșăneni de la Liceul cu Program Sportiv. Și tot ca de fiecare dată, judoka focșăneni s-au aflat printre cei mai buni, reușind să obțină zece medalii, urcând pe podium la toate categoriile de vârstă la care au concurat!
La U 10, Sara David a cucerit argintul, la 44 kg., iar Andrei Petre, debutant la un stfle de vinel competițional s-a clasat pe locul 5.
La U 12, au câștigat medaliile de bronz Mădălin Mușat, la +55 kg., Dragoș Rus, la 42 kg., Vlăduț David, la 38 kg., Alex. Lungu, la 34 kg. și Adriana Pascalache, la 32 kg. La 30 kg., Sergiu Ioniță s-a clasat pe locul 5.
Cea mai bună performanță a focșănenilor la Cupa Nordului i-a aparținut lui Robert Iamandi, care a câștigat medalia de aur la 34 kg., categorie de greutate la care Bogdan Timciuc s-a clasat pe locul 3. Tot la U 12, Denis Stoica, la 55 kg. și Tiberiu Caba, la 73 kg. au încheiat competiția pe locul 2, pentru care au primit medaliile de argint.
Judoka focșăneni aunt pregătiți de profesorii Dumitru Zisu, Stănică Grosu, Iulian Surlă și Marinel Palade. (Foto – facebook)     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here