Judo – Laris Borș va lupta pentru România la Campionatul Mondial din Croația!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Judo – Laris Borș va lupta pentru România la Campionatul Mondial din Croația!
Judo – Laris Borș va lupta pentru România la Campionatul Mondial din Croația!
Competiția mondială a juniorilor U 21 va avea loc la Zagreb în perioada 18-22 octombrie!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Laris Borș, sportivul de la CSM Focșani 2007, triplu campion al României în acest an, la juniori U 21, tineret și seniori, va reprezenta România la Campionatul Mondial U 21, la categoria 60 kg.. Competiția va avea loc la Zagreb în Croația, în perioada 18-22 octombrie. Delegația României va fi formată din patru sportivi, ceilalți trei fiind Vlad Luncan, Andrei Gușă și Orban Lehel, toți fiind pregătiți pentru la Oradea, la Lotul Național, al cărui antrenor este Aurelian Fleisz.
Laris Borș a avut în acest an și perioade de pregătire la Focșani, sub îndrumarea antrenorilor Iulian Surlă și Stănică Grosu.     
Triplul campion național de la Focșani a obținut în 2017 medalia de argint la etapa de Cupă Europeană de la Lignano, în Italia și a devenit campion balcanic la Pazardzhic, în Bulgaria.
Excepționalul talent și sportivul impecabil Laris Borș poate obține la Zagreb un rezultat prestigios, așa cum au fost și celelalte din acest an. De această dată la Campionatul mondial!

        


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL38
49
10
1
46
22

Extragerea noroc:  7741593

Harta Focsani
   

Actualitatea

Elev al Liceului Pedagogic, bătut în incinta unității; părinții vor să o reclame pe directoare la Consiliul pentru Combaterea Discriminării
Un elev de clasa a IX-a, de la Liceul Pedagogic Spiru Haret din Focșani, a fost bătut în incinta unității de învățământ, în cursul zilei de marți, 12 decembrie, incidentul având loc într-o pauză.

POZA ZILEI

Iarna a venit în zona de munte a Vrancei

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost