Judo – Laris Borș va lupta pentru România la Campionatul Mondial din Croația!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Judo – Laris Borș va lupta pentru România la Campionatul Mondial din Croația!
Judo – Laris Borș va lupta pentru România la Campionatul Mondial din Croația!
Competiția mondială a juniorilor U 21 va avea loc la Zagreb în perioada 18-22 octombrie!
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Laris Borș, sportivul de la CSM Focșani 2007, triplu campion al României în acest an, la juniori U 21, tineret și seniori, va reprezenta România la Campionatul Mondial U 21, la categoria 60 kg.. Competiția va avea loc la Zagreb în Croația, în perioada 18-22 octombrie. Delegația României va fi formată din patru sportivi, ceilalți trei fiind Vlad Luncan, Andrei Gușă și Orban Lehel, toți fiind pregătiți pentru la Oradea, la Lotul Național, al cărui antrenor este Aurelian Fleisz.
Laris Borș a avut în acest an și perioade de pregătire la Focșani, sub îndrumarea antrenorilor Iulian Surlă și Stănică Grosu.     
Triplul campion național de la Focșani a obținut în 2017 medalia de argint la etapa de Cupă Europeană de la Lignano, în Italia și a devenit campion balcanic la Pazardzhic, în Bulgaria.
Excepționalul talent și sportivul impecabil Laris Borș poate obține la Zagreb un rezultat prestigios, așa cum au fost și celelalte din acest an. De această dată la Campionatul mondial!

        


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Local

Un fond de investiții din Marea Britanie va construi un SPITAL în orașul Odobești
Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi.

POZA ZILEI

Soveja, Sursa foto: Marian Olteanu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost