Jessica Simpson, desemnată cea mai sexy mămică

0
641


Cântăreața Jessica Simpson a fost desemnată cea mai sexy mămică din lume de casa de modă Victoria’s Secret, care a prezentat miercuri, la San Francisco, ediția din acest an a listei sale „What Is Sexy?”.
Jessica Simpson – care este mamă a unei fetițe, Maxwell, în vârstă de doi ani, și a unui băiețel, Ace Knute, în vârstă de un an – este una dintre celebritățile prezente pe această listă a Victoria’s Secret, informează contactmusic.com.
    Lista „What Is Sexy?” (Ce este sexy?, n.r.) onorează cele mai atrăgătoare femei de la Hollywood, care sunt totodată o sursă de inspirație. Conform explicațiilor casei Victoria’s Secret, în acest an, conceptul care a stat la baza elaborării listei este „Less is more” (mai puțin este mai mult, n.r.). Pe această listă apare și Margot Robbie, care a fost desemnată cea mai sexy actriță.
    De asemenea, actrița Amber Heard este, în opinia Victoria’s Secret, celebritatea cu cele mai sexy picioare, în timp ce actrița Jenna Dewan Tatum are cel mai sexy corp în bikini. Actrița Jessica Biel este vedeta cu cel mai sexy stil sportiv, în timp ce actrița Zooey Deschanel este vedeta cu cel mai sexy simț al umorului. Pe de altă parte, actrița Lily Collins are cel mai sexy păr, iar actrița Jennifer Lawrence este vedeta cu cel mai sexy păr scurt, aranjat în stilul „nu-mi pasă”. Cântăreața Taylor Swift are cel mai sexy zâmbet, actrița Emilia Clarke are cele mai sexy buze, Emma Stone are cei mai sexy ochi, iar Nina Dobrev a fost desemnată cea mai sexy frumusețe naturală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here