Jennifer Lopez mărturisește că a fost hărţuită sexual de un regizor la începutul carierei

0
288


    Jennifer Lopez a povestit, într-un interviu pentru revista Harper’s Bazaar, despre experiența personală legată de hărțuire sexuală mărturisind că, deși nu s-a confruntat cu violența la care au fost supuse alte femei, i-a fost frică să vorbească, relatează vineri Press Association. ”Nu am fost abuzată în felul în care au fost alte femei. Mi-a spus însă vreun director să-mi scot bluza și să-mi arăt sânii? Da, mi-a spus. Am făcut-o? Nu, nu am făcut-o”, a declarat vedeta pentru revista americană. ”Când m-am împotrivit, am fost speriată. Îmi amintesc cum îmi bătea inima cu putere gândindu-mă ‘Ce am făcut? Bărbatul acesta este angajatorul meu!”’, a povestit actrița. ”Se întâmpla la unul dintre primele mele filme. Dar în adâncul meu, știam că purtarea nu era corectă. Rezultatul putea fi oricare. Dar cred că, în cele din urmă, spiritul meu din Bronx a spus ‘Nu, nu am să las să se întâmple asta”’, mai spune vedeta.
    Lopez a debutat pe marele ecran în 1986, cu ”My Little Girl”, pe când avea 16 ani, după care au urmat rolurile din ”Selena”, ”Anaconda” și ”Out Of Sight”. Actrița și cântăreața se numără printre multele femei care au ales să-și împărtășească experiențele despre hărțuire și agresiune după scandalul declanșat de acuzațiile aduse producătorului Harvey Weinstein.
    Într-o călătorie recentă pe care a făcut-o în Puerto Rico, vedeta s-a îmbrăcat în negru în semn de susținere pentru mișcarea Time’s Up dedicată luptei pentru egalitatea de gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here