ITM Vrancea îi cheamă pe angajatori la „ședințe de informare și conștientizare“
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
ITM Vrancea îi cheamă pe angajatori la „ședințe de informare și conștientizare“
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea face cunoscut tuturor angajatorilor că în perioada 12.12.2017 – 31.01.2018, în zilele de marți, miercuri, între orele 10 -12, organizează la sediul său din str. Dimitrie Cantemir nr. 10, camera 5, ședințe de informare și conștientizare cu privire la modificarea salariului brut în contextul transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat, având în vedere aplicarea prevederilor derogatorii de la Legea 62/2011 a dialogului social, reglementate prin art. VII din  ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 82 din 8 noiembrie 2017, pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Eliza Botezatu
Inspector șef
Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost