Ionuț Anghel pleacă la Viena! Haideți să-l ajutăm în continuare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Ionuț Anghel pleacă la Viena! Haideți să-l ajutăm în continuare
Ionuț Anghel pleacă la Viena! Haideți să-l ajutăm în continuare
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

    Tânărul IT-ist Ionuț Anghel, din Mărășești, diagnosticat cu o boală gravă la plămâni, despre care Monitorul de Vrancea a scris în ediția din 12 februarie, pleacă în această dimineață la spitalul AKH din Viena pentru un consult amănunțit. El a reușit să obțină pentru joi o programare. Ionuț are în continuare mare nevoie de bani, mai ales că o zi de internare la cunoscutul spital costă aproximativ 1400 de euro, la care se adaugă costuri suplimentare, legate de transport, cazare pentru însoțitor, fiindcă Ionuț nu poate călători singur în starea în care se află. El a început să spere din nou după ce a văzut cum oamenii nu au rămas indiferenți la situația lui și au început să dăruiască, pe lângă bani, și multă speranță și credință că lucrurile se pot îndrepta, iar Ionuț își va putea continua viața, în sânul familiei. ”Am trimis tot dosarul meu medical la Viena pentru o consultație preliminară. Eu sunt optimist în privința șanselor mele, mai ales că am vorbit astăzi (n.r. ieri) cu cineva care a fost operat de transplant de plămâni acolo, în urmă cu 17 ani și se simte foarte bine. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au mobilizat să îmi acorde o mână de ajutor, prin donațiile pe care le-au făcut, în urma publicării cazului meu în Monitorul de Vrancea”, ne-a spus Ionuț Anghel, impresionat de faptul că oamenii care au aflat în ce situație se află au reacționat.
    Reamintim că Ionuț Anghel este diagnosticat cu ”boală pulmonară obstructivă cronică (BPOC) stagiu IV, clasa C, cu obstrucție de 80%. Insuficiență respiratorie cronică. Bronsectazii bilaterale supurente suprainfectate, colonizat cu Pseudomonas Aeruginosas”. Concret, el are 80% din plămâni bolnavi și mai poate să respire doar cu 20% din capacitatea lor. De asemenea este infestat cu o bacterie luată din spital, care îi agravează starea de sănătate. Viața lui Ionuț costă aproximativ 120 de mii de euro, bani pe care tânăra familie nu îi are, de aceea este nevoie ca noi toți să îl ajutăm să își crească băiatul, și să se bucure de viață așa cum o fac toți cei de vârsta lui. Precizăm faptul că o operație de transplant de plămâni se ridică la aproximativ 70 000 de euro, la care trebuie să se adauge obligatoriu tratamente postoperatorii de aproximativ 50 000 de euro.
    „Țin să vă mulțumesc tuturor! Am fost copleșiți de câtă lume s-a mobilizat pentru mine! Voi sunteți eroii și salvatorii mei! Mă plec în fața voastră și chiar cred că o să reușesc!“, a scris tânărul ieri pe pagina sa de facebook.
    De asemenea, e bine de știut că pe Facebook a fost creat un grup numit „Speranță pentru Ionuț“, unde oricine poate licita pentru diferite obiecte, iar banii ajung direct în conturile deschise pe numele IT-istului din Mărășești.
    Toți cei care vor și pot să îl ajute pe Ionuț să câștige lupta cu boala o pot face donând orice sumă în contul deschis pe numele lui, Anghel George-Ionuț.
    Cont lei: RO66RZBR0000060008156517, la Raiffeisen Bank.
    Cont euro: IBAN: RO53 RZBR 0000 0600 2000 1809, la Raiffeisen Bank
    Cod Swift: RZBRROBU


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost