Ionuț Anghel a primit tratament și revine în țară; trebuie să se întoarcă la Viena pe 12 martie

0
6983


    Ionuț Anghel a primit un diagnostic de la medicii austrieci și un tratament pe care îl va face în următoarea lună acasă, în România. Pe 12 martie, el va reveni la clinica vieneză AKH pentru a vedea cum reacționează organismul la noul tratament.  „Am primit o schemă de tratament pe care trebuie să o urmez cu sfințenie, potrivit spuselor domnului doctor Petkov. Menționez că a fost foarte rezonabil și mi-a spus ca având în vedere costurile de aici, pot face tratamentul și acasă. Pe 12 martie trebuie să mă prezint din nou, aici, la clinică, în Austria. Atunci va avea toate rezultatele și un diagnostic clar și tot atunci cazul meu va intra la comisia care studiază cazurile pentru transplantul de plămâni. Diagnosticul preliminar al medicilor de aici este Zilien Dysplasis iar în urma research-ului făcut de mine, în română ar fi Dischinezie ciliară primară. În seara aceasta (vineri seară – n.r.) voi avea ultimul tratament intraspitalicesc și apoi cred că voi porni spre familia mea, spre casă, cu o speranță mare dată de acești medici. Vă mulțumesc tuturor pentru ce faceți pentru mine și pentru că mi-ați dat o șansă la viață. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, transmite Ionuț Anghel.
    Acesta este supus unor tratamente care să îi amelioreze starea de sănătate până se va putea face operația de transplant de plămâni, care este singura șansă la viață a tânărului. Cazul lui Ionuț Anghel a impresionat foarte multă lume care a sărit în ajutorul lui. Trebuie spus faptul că investigațiile făcute la Viena au putut avea loc datorită oamenilor de bine care i-au întins o mână de ajutor și au făcut diverse donații în conturile lui. El are în continuare mare nevoie de bani, pentru că greul de abia acum începe. Dacă pentru unii oameni 120 de mii de euro sunt bani pentru o mașină sau un apartament, pentru Ionuț Anghel, acești bani înseamnă șansa la viață, pentru că atât costă un transplant de plămâni.
     Toți cei care vor și pot să îl susțină în continuare pe Ionuț, o pot face donând orice sumă în contul deschis pe numele lui, Anghel George-Ionuț.
    Cont lei: RO66RZBR0000060008156517, la Raiffeisen Bank.
    Cont euro: IBAN : RO53 RZBR 0000 0600 2000 1809, la Raiffeisen Bank
    Cod Swift : RZBRROBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here