Învăţăm încă de mici să devenim pietoni exemplari

0
1401


În cadrul Programului numit: Åžcoala altfel: „Să știi mai multe, să fii mai bun!” preșcolarii grupei mari de la Grădinița cu P.P. Nr. 7 Focșani – Structură a Åžcolii Gimnaziale „Duiliu Zamfirescu” au desfășurat o activitate de educație rutieră coordonați de doamnele profesor Popa Valerica și profesor Oprea Neluța avându-i ca invitați pe Scms. Sulgheru Cosmin și A.S.A Vasile Ciprian, ambii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Focșani.

Lecția de astăzi (vineri) a fost o activitate interactivă, iar preșcolarii și-au însușit informații esențiale despre cum pot deveni pietoni responsabili. Scopul acestei activități a fost reducerea numărului de accidente rutiere în care sunt implicați copiii, dar și un mod de a-i educa încă de mici cu anumite reguli de disciplină pentru atunci când aceștia se vor afla neînsoțiți de adulți.

După ce copiii au luat câteva lecții practice de la domnii polițiști, preșcolarii au fost echipați cu veste reflectorizante și au învățat cum să traverseze strada corect și să fie pietoni exemplari, în sala de grupă, cei mici au ascultat povestea „Fetița curajoasă” și au purtat discuții cu polițiștii cu privire la educația rutieră iar la sfârșitul acțiunii au fost recompensați cu pliante și bomboane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here