Inspectoratul Școlar soluționează dosare depuse pentru titularizare
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Inspectoratul Școlar soluționează dosare depuse pentru titularizare
Inspectoratul Școlar soluționează dosare depuse pentru titularizare
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

La sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea (IȘJ) are loc, astăzi, ședința publică de soluționare a dosarelor depuse pentru titularizeze în baza articolului 253 din Legea Educației Naționale nr.1 /2011. Potrivit informațiilor furnizate de profesorul Mihail Fâsan, inspector școlar responsabil cu mobilitatea personalului didactic, în perioada 3-12 aprilie s-au depus la IȘJ 63 de dosare pentru titularizare în baza articolului 253, 73 de dosare pentru pretransfer și două dosare pentru transfer între persoane.
Precizăm faptul că ședința de repartizarea pe perioadă nedeterminată a cadrelor didactice calificate angajate cu contract individual de muncă pe perioadă determinată, în baza art. 253 din Legea nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare, va avea loc în sala mare a IȘJ, începând cu ora 13:00.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost