INFOPOL

0
427


Evenimente rutiere
   
    La data de 24 iunie a.c, ora 18.30, polițiștii din comuna Pufești au depistat un bărbat de 80 ani din localitate în timp ce conducea pe DN2 E85, un moped neînregistrat și fără să posede permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

    La data de 25 iunie a.c, polițiștii din comuna Nereju s-au sesizat cu privire la faptul că în aceeași zi, în jurul orei 09.39, un bărbat de 45 ani, din comuna Spulber, a condus un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere, pe DC 106 Nereju-Sahastru. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

    La data de 25 iunie a.c, polițiștii din Odobești au depistat pe DN 2M, în comuna Broșteni, un bărbat de 20 ani în timp ce conducea un moped care nu era înmatriculat sau înregistrat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauza a fost întocmit dosar penal.
       
    La data de 25 iunie a.c, polițiștii din comuna Paltin au depistat un bărbat de 23 ani în timp ce conducea un moped pe DJ 205 M, fără a poseda permis de conducere. În cauza a fost întocmit dosar penal.

    La data de 25 iunie a.c, ora 15.26, polițiștii au depistat un bărbat de 36 ani din municipiul Focșani, în timp ce conducea o motocicletă pe DN2- E85, în localitatea Dumbrăveni, deși avea permisul de conducere necorespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul respectiv. În cauză a fost întocmit dosar penal.   

Radare:

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here