INFOPOL

0
544


Evenimente rutiere

    La data de 30 august a.c., ora 10.50, pe DN2 E85 în comuna Popești, polițiștii l-au depistat pe G. Petrică, de 43 ani, din comuna Gologanu, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din 27 august a.c.. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 30 august a.c., ora 16.10, pe DN 23 în comuna Nănești, polițiștii l-au depistat pe B. Gheorghe, de 59 ani, din comuna Umbrărești, județul Galați, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 31 august a.c., ora 05.00, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe P. Ion, de 46 ani, din orașul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 29 august a.c., ora 23.50, în comuna Boghești, polițiștii l-au depistat pe O. Constantin, de 45 ani, din comuna Podu Turcului, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tulburarea ordinii și liniștii publice

    La data de 30 august a.c., ora 16.30, polițiștii din Bolotești au fost sesizați despre faptul că C. Oprea, de 66 ani, din localitate, în timp ce se afla într-un bar din localitate și fiind în stare de ebrietate, a adresat injurii și amenințări altor două persoane aflate în bar. Acesta a fost internat la Secția Psihiatrie a Spitalului de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice.

Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here