Începe selecția pentru Consiliul de Administrație de la ENET
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Începe selecția pentru Consiliul de Administrație de la ENET
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Procedura de selecție pentru funcțiile de membri ai consiliului de administrație de la ENET a început săptămâna trecută iar proiectul a fost prezentat de municipalitate. Selecția va fi realizată de societatea Pluri Consultants România S și comisia de selecție care realizează evaluarea finală a candidaților selectați în lista scurtă de către expertul independent. Etapele de desfășurare prevăd că depunerea dosarelor de către candidați trebuie finalizată până la finalul lunii mai iar lista scurtă de candidați trebuie stabilită până la jumătatea lunii iunie. Interviurile cu candidații calificați în lista scurtă vor fi finalizate până la 6 iulie iar numirea membrilor în consiliul de administrație prin hotărâre AGA din lista scurtă de candidați trebuie realizată până la 31 iulie. Termenele prevăzute sunt orientative, reprezentanții municipalității anunțând că acest calendar poate fi modificat în funcție de situațiile apărute pe parcursul derulării activităților.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost