Încep înscrierile la „Școala Duală Pandora”, prima clasă de învățământ dual din Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Încep înscrierile la „Școala Duală Pandora”, prima clasă de învățământ dual din Vrancea
Încep înscrierile la „Școala Duală Pandora”, prima clasă de învățământ dual din Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Vineri încep înscrierile la „Școala Duală Pandora”, prima clasă de învățământ dual din Vrancea. Înscrierile au loc la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi” unde va funcționa clasa cu 20 locuri de învățământ dual - specializare „operator confecționer”. Această formă de învățământ profesional este implementată de compania Pandora și Colegiul Tehnic „Gh. Asachi”, în parteneriat cu Primăria Focșani și ISJ Vrancea. Reprezentanții companiei Pandora arată că perioada de înscriere este vineri, 15 iunie 2018 și luni, 18 iunie – marți, 19 iunie 2018. Înscrierea se face la Secretariatul Colegiului Tehnic  „Gh. Asachi” Focșani din strada Moldova, nr. 9. Telefon 0237/239.048.
    Elevii care vor să se încrie la aceste cursuri au nevoie de fișa de înscriere în invățământ profesional furnizată de secretariatul școlii de proveniență; copie după certificatul de naștere și copie dupa cartea de identitate (împreună cu originalele pentru conformitate); foaie matricolă în original; adeverință medicală „clinic sănătos” împreună cu dovada de vaccinări. La „Școala Duală Pandora” se pot înscrie absolvenți de clasa a VIII-a (cu sau fără examen de evaluare națională), atât de anul acesta cât și din anii anteriori. „Scopul Școlii duale „Pandora” este acela de a dezvolta abilități practice în rândul elevilor care urmează să se înscrie la cursuri, respectiv să îi ajute pe tinerii care sunt responsabili și perseverenți să învețe o meserie cât mai temeinic, iar după terminarea școlii, să le ofere, cu prioritate, un loc de muncă stabil în cadrul companiei Pandora”, au precizat reprezentanții companiei focșănene.
    Principalele avantaje pentru elevii care se înscriu la „Școala Duală Pandora” sunt obținerea unei burse de 400 lei/lună, timp de 10 luni/an, timp de 3 ani. Adică 12 mii lei în cei trei ani pentru un elev. De asemenea, se mai asigură transport gratuit până la sediul companiei Pandora și o masă gratuită, pe toată perioada practicii, precum și condiții moderne de studiu și practică.
    Cei interesați trebuie să știe că, în limita locurilor disponibile, mai există și o a doua perioadă de înscriere la ”Școala Duală Pandora” în intervalul 31 august-3 septembrie. Detalii privind calendarul admiterii în învățământul profesional și în învățământul dual pentru anul școlar 2018-2019, precum și informații legate de celelalte forme de învățământ se pot găsi accesând site-ul www.isjvrancea.ro, secțiunea Examene naționale -Admitere. De asemenea, compania Pandora a creat o pagină dedicată școlii duale pe Facebook, unde sunt prezentate informații despre acest proiect. Pentru o cât mai bună informare a elevilor despre avantajele de a se înscrie la „Școala Duală Pandora”, compania a organizat și o Caravană de Informare, care a poposit într-un număr de 15 școli gimnaziale, pentru a prezenta oferta școlară. „Îi așteptăm pe elevi să se înscrie la cursurile ”Școlii Duale Pandora” ca să își croiască un viitor aici, acasă!”, spun cei de la Pandora.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost