Împărtăşanie pentru copii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Împărtăşanie pentru copii
Bordeştii de Jos
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Copiii de grădiniţă, din satul Bordeştii de Jos, vor merge la biserică pentru a fi împărtăşi, astăzi. Prichindeii vor fi primiţi cu braţele deschide se preotul satului, Cristian Muscalu, care are o calaborare deosebită cu reprezentanţii unităţilor de învăţământ din localitate. „Copiii vor fi împărtăşiţi la biserica satului, în vederea primirii cu deosebită bucurie a praznicului Naşterii Domnului. Avem o calaborare foarte bună cu grădiniţa, tocmai de aceea încă de mici încercăm să-i învăţăm pe şcolari să se apropie şi mai mult de biserică. În pridvorul bisericii a fost, este şi va rămâne un loc de educare moral-spirituală pentru toţi creştinii“, a spus preotul Cristaian Muscalu.
De remarcat este faptul că la prichindeii de grădiniţă şi la elevii claselor I-IV din Bordeştii de Jos, Moş Crăciun a venit mult mai devreme  anul acesta. Moşul le-a adus daruri ieri, care le-au fost oferite de conducerea Primăriei Bordeşti. Pentru a răsplăti eforturile autorităţilor şi ale Moşului, preşcolarii şi şcolarii au prezentat programe artistice specifice sărbătorilor de iarnă.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Local

Un fond de investiții din Marea Britanie va construi un SPITAL în orașul Odobești
Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi.

POZA ZILEI

Soveja, Sursa foto: Marian Olteanu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost