Împărtăşanie pentru copii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Împărtăşanie pentru copii
Bordeştii de Jos
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Copiii de grădiniţă, din satul Bordeştii de Jos, vor merge la biserică pentru a fi împărtăşi, astăzi. Prichindeii vor fi primiţi cu braţele deschide se preotul satului, Cristian Muscalu, care are o calaborare deosebită cu reprezentanţii unităţilor de învăţământ din localitate. „Copiii vor fi împărtăşiţi la biserica satului, în vederea primirii cu deosebită bucurie a praznicului Naşterii Domnului. Avem o calaborare foarte bună cu grădiniţa, tocmai de aceea încă de mici încercăm să-i învăţăm pe şcolari să se apropie şi mai mult de biserică. În pridvorul bisericii a fost, este şi va rămâne un loc de educare moral-spirituală pentru toţi creştinii“, a spus preotul Cristaian Muscalu.
De remarcat este faptul că la prichindeii de grădiniţă şi la elevii claselor I-IV din Bordeştii de Jos, Moş Crăciun a venit mult mai devreme  anul acesta. Moşul le-a adus daruri ieri, care le-au fost oferite de conducerea Primăriei Bordeşti. Pentru a răsplăti eforturile autorităţilor şi ale Moşului, preşcolarii şi şcolarii au prezentat programe artistice specifice sărbătorilor de iarnă.

 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost