Iconiţe şi cărţi de rugăciuni pentru copiii din Bordeştii de Jos
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Iconiţe şi cărţi de rugăciuni pentru copiii din Bordeştii de Jos
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Moş Nicolae a poposit, ieri, şi în biserica din satul Bordeştii de Jos. La slujbă au participat atât prichindeii de la grădiniţa din localitate, cât şi colegii lor şcolari. Ei au susţinut un program artistic în faţa celor prezenţi în biserică, fiind răsplătiţi cu mici cadouri de părintele Cristian Muscalu, mesagerul moşului.
Copiii de grădiniţă au fost coordonaţi de educatoarea Anicuţa Rotaru, iar elevii de învăţătoarea Rodica Bobeică. „Copiii de la grădiniţa şi şcoala Bordeştii de Jos s-au bucurat de această zi. Moş Nicolae a venit la biserica din sat, unde şcolarii au prezentat un frumos program artistic, primind în schimb cadouri, iconiţe pentru cei de la grădiniţă şi cărţi de rugăciune pentru cei de la şcoală. Acţiunea a făcut parte din calendarul Consiliului Local de Dezvoltare şi a Organizaţiei Locale de Femei. În preajma sărbătorii de Crăciun, vom continua activităţile, iar copiii cuminţi îl vor aştepta pe moş la grădiniţă şi la şcoală. Cele două organizaţii se vor implica să găsească un sponsor şi să le ofere micuţilor daruri frumoase“, a spus Anicuţa Rotaru.
Părintele i-a pri-mit pe copii cu braţele deschise, fiind întotdeauna bineveniţi în lăcaşul de cult. „Nu trebuie să uităm că Moş Nicolae este sfântul Nicolae, care a fost păstor al bisericii. Mulţumim copiilor şi domnului Virgil Bordeiverde patronul de la supermarket pentru că ne-a ajutat să le putem oferim daruri copiilor. Dumnezeu să le dea sănătate copiilor, care ne-au delectat cu programul lor artistic, cadrelor didactice şi părinţilor“, a spus preotul Cristian Muscalu.


 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL46
22
47
43
27
28

Extragerea noroc:  9442301

Harta Focsani
   

Local

Un fond de investiții din Marea Britanie va construi un SPITAL în orașul Odobești
Orașul Odobești va avea o unitate spitalicească modernă, construită de un fond de investiții din Marea Britanie. Unitatea medicală va fi construită pe o suprafață de 6 hectare de teren, va avea 160 de paturi, iar personalul medical va fi format atât din români, cât şi medici de alte naţionalităţi.

POZA ZILEI

Soveja, Sursa foto: Marian Olteanu

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Cum vă pregătiți pentru iarnă?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost