Handbal, Cupa României – Focșănenii au ieșit din competiție după un joc remarcabil!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal, Cupa României – Focșănenii au ieșit din competiție după un joc remarcabil!
Handbal, Cupa României – Focșănenii au ieșit din competiție după un joc remarcabil!
Potaissa Turda – CSM Focșani 2007 31-29 (19-13)
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Formația CSM Focșani 2007:  Marocico, Tevzadze – Ragea, Gramatic, Rotaru - 2, Hagiu – 1, Moisă – 5, Popovici - 1, Miroiu, Țuțu – 1, Mocanu – 1, Rață – 5, Eros – 3, Pătru – 2, Sladic – 5, Năstăsie – 3.
Partida din Cupa României de miercuri seara de la Turda dintre Potaissa și CSM Focșani 2007 apărea pentru susținătorii focșănenilor ca fiind a adevărului. A unui adevăr amputat de brigada de arbitri Claudiu Belean, din Maramureș, și Valentin Călina, din Argeș, asistați cu bunăvoință de observatorul Ioan Șerbu din București care au oficiat la jocul de campionat de duminica trecută, din Sala Polivalentă, dintre aceleași echipe. A unui adevăr care în esență relevă o apropiere valorică evidentă între cele două echipe, dar nelăsat să fie consemnat și în rezultatul meciului de duminică, 3 decembrie.
Susținătorii CSM Focșani 2007 doreau să afle dacă s-au inflamat degeaba vreo 50 din cele 60 de minute cât a durat meciul dintre echipa Focșaniului și cea a Turdei. Iar desfășurarea partidei din Cupa României le-a dat dreptate! Handbaliștii focșăneni au repetat la Turda prestația de acasă, iar cei ai Potaiseei, pe cea de la Focșani. În condițiile unui arbitraj mai aproape de litera și spiritul regulamentului, CSM Focșani a încheiat meciul de cupă la diferență de doar două goluri, în deplasare, în situația în care în minutul 59,30 s-a apropiat la un gol de adversară: 29-30. Scor la care turdenii au avut mingea, au tras la poartă și după cinci secunde arbitrul și-a amintit să dicteze lovitura de la 7 metri fără de care exista riscul ca oaspeții să egaleze și să ducă meciul la loviturile de departajare! 
A fost un joc în care elevii profesorilor Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica au avut o prestație cu care au fost, practic, tot timpul aproape de lidera Ligii Naționale, a și condus-o. Și a câștigat cu detașare partea a doua a întâlnirii: 16-12! 
CSM Focșani 2007 nu avea ca obiectiv promovarea în etapele superioare ale Cupei României, însă a arătat miercuri seara la Turda ca o formație care ar fi putut face față fără probleme și în sferturile competiției.
Pentru CSM Focșani 2007 a jucat și Valentin Pătru care fusese eliminat direct în partida de duminică seara și pe care Comisia de Disciplină a FRF l-a amendat cu 500 de lei, fără a-l suspenda! Nici nu ar fi avut de ce avănd în vedere circumstanțele eliminării!
Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 16, în Sala Polivalentă, CSM Focșani 2007 va juca în prima etapă a returului campionatului Ligii Naționale cu HC Odorhei.

 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost