Handbal – Eros și Moisă, ținuți în stand by de FRH!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal – Eros și Moisă, ținuți în stand by de FRH!
Handbal – Eros și Moisă, ținuți în stand by de FRH!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Printr-un comunicat, Federația Română de Handbal a rugat un număr de componenți ai Lotului Național lărgit de seniori, între care și jucătorii Attila Eros și Bogdan Moisă, de la CSM Focșani 2007, ”să nu-și programeze alte activități” în perioadele 26-31 decembrie 2017, când reprezentativa României va participa în Elveția la turneul Yellow Cup și 1-14 ianuarie când Naționala va fi angrenată în jocurile Turneului Carpați și ale grupei de calificare la Campionatul Mondial. Attila Eros, Bogdan Moisă și Bogdan Rață au fost convocați de FRH marți, 14 noiembrie, pentru un cantonament de pregătire care va avea loc la Călărași în perioada 1-4 ianuarie 2018.     

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost