Handbal – Debut cu victorie în barajul pentru Liga Naţională!

0
1054


CSM Focșani 2007 – CSM Satu Mare    36-31 (21-13)
Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Rusu, Cloșcă – Ragea – 3 goluri, Cadar – 2, Gramatic – 2, Vasilache, Rotaru – 1, Miroiu – 5, Smeu – 4, Popa – 4, Neață, Voinea, Mocanu – 4, Eros – 1, Năstăsie – 10. 

CSM Focșani a debutat cu victorie în barajul pentru Liga Națională care are loc la Brașov. Aseară, de la ora 19.00, focșăneni au întâlnit pe CSM Satu Mare, pe care au întrecut-o cu 36-31, după ce la pauză era 21-13. Pe parcurs, elevii profesorului Viorel Ciubotaru au condus și la diferență de 11 goluri, dar finalul de meci a măcinat din avans, pe fondul unui arbitraj ușor defavorabil focșănenilor, dar și al schimbărilor făcute de antrenor care și-a odihnit o parte dintre titulari pentru jocul decisiv de astă seară, cu CSU Suceava. Antrenorul Viorel Ciubotaru a dorit să mulțumească tribunei foarte frumoase, în care suporterii veniți de la Focșani și-au susținut favoriții pe toată durata meciului.
  

Focșănenii, susținuți aseară de peste 50 de suporteri!
•    Pentru astăzi sunt așteptați 100 de susținători ai CSM Focșani 2007!
Ieri, la ora 13.00, în parcarea hotelului Unirea, un autocar încărcat cu suporteri ai handbaliștilor era pregătit să plece la Brașov, unde urma să aibă loc primul joc al CSM Focșani în turneul de baraj, cu CSM Satu Mare. Iar susținerea lor a fost foarte importantă pentru pentru echipă, așa cum a fost de-a lungul întregului campionat!
Astăzi, același autocar va merge din nou la Brașov cu suporteri din Focșani, în timp ce un alt autocar va lua galeria de la Mărășești care se va adăuga celei de vineri, pentru a fi lângă formația noastră în foarte dificilul meci cu CS Suceava!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here