Handbal – Alexandru Golea, de la CSM Focșani 2007, la turneul final al Programului Talent!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Handbal – Alexandru Golea, de la CSM Focșani 2007, la turneul final al Programului Talent!
Handbal – Alexandru Golea, de la CSM Focșani 2007, la turneul final al Programului Talent!
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Alexandru Golea este un junior handbalist, născut în 2005, care are un rol foarte important în angrenajul echipelor de juniori 3 și 4 ale CSM Focșani 2007- este conducător de joc. Cu el în teren, cele două formații ale clubului focșănean au urcat până în turneele semifinale ale campionatelor naționale în acest an.
Alexandru Golea este un jucător care fură ochiul prin soluțiile sale tehnice și tactice, de multe ori suprinzătoare pentru adversar și cu care își pune coechipierii în situații de a înscrie goluri. Fură ochiul și prin calitățile de marcator precoce.
Alexandru Golea este mai mult decât am spus mai devreme. Este un jucător talentat, iar talentul și prestația sa în teren i-au adus participarea la seria de convocări în activitățile din Programul Talent al FR Handbal.
Mâine, 14 iunie la Tîrgu Mureș, va avea loc turneul final al Programului Talent, iar Alexandru Golea a fost convocat și aici, după ce a trecut prin sita deasă a evaluărilor făcute până acum de specialiștii federali.
La Tîrgu Mureș, Alexandru Golea va fi însoțit de antrenorul Marius Partene, cel care l-a descoperit și sub îndrumarea căruia a fost inițiat în handbal și a urcat până la turneul final al programuuil federal care și-a propus să descopere și să promoveze juniorii talentați ai handbalului româneasc!


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost