Gwyneth Paltrow s-a logodit, după trei ani de relație, cu producătorul Brad Falchuk

0
623


Actrița Gwyneth Paltrow, care a fost căsătorită timp de 11 ani cu Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, s-a logodit cu producătorul de televiziune american Brad Falchuk, relatează ziarul ABC. Actrița în vârstă de 45 de ani s-a logodit cu Brad Falchuk cu care are o relație de trei ani. Cuplul s-a cunoscut pe platoul de filmare la serialul „Glee” în 2014, iar relația lor a devenit publică în septembrie 2015. De atunci amândoi au împărtășit numeroase dovezi de dragoste pe Instagram, iar în septembrie anul acesta Falchuk a postat un mesaj emoționant în care spune: „Este cea mai frumoasă femeie din toate timpurile, iar azi este ziua ei. Suntem norocoși că a venit pe lume (dar nimeni nu este mai norocos decât mine). 
Revista Us Weekly asigură că cei doi plănuiesc nunta încă de anul trecut. „Amândoi știu că acest lucru se va întâmpla, dar nu este ceva prioritar, deoarece ambii au trecut printr-o căsătorie anterioară, astfel încât nu se grăbesc”, a asigurat o sursă ziarului, citată în articolul publicat la 22 noiembrie.
Gwyneth a fost căsătorită cu Chris Martin de care s-a despărțit de comun acord, în martie 2014. Totuși, divorțul a fost pronunțat de abia în mai 2016. Gwyneth și Chris au împreună doi copii: Apple, de 13 ani, și Moses, de 11 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here