Goldie Hawn a declarat că la începutul carierei a trecut prin ''experienţe oribile'' de hărţuire sexuală
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Goldie Hawn a declarat că la începutul carierei a trecut prin ''experienţe oribile'' de hărţuire sexuală
Goldie Hawn a declarat că la începutul carierei a trecut prin ''experienţe oribile'' de hărţuire sexuală
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Actriţa americană Goldie Hawn a declarat că experienţa sa în ceea ce priveşte hărţuirea sexuală ''le întrece pe toate'', relatează luni Press Association. În contextul scandalului acuzaţiilor de hărţuire sexuală care a cuprins în special industria divertismentului, actriţa în vârstă de 72 de ani, a spus că a trecut prin unele ''experienţe oribile'' la începutul carierei sale, pe vremea când lucra ca dansatoare. ''Am trecut prin experienţe oribile când eram o tânără dansatoare în New York City. Adică, le întrec pe toate celelalte. Am avut o mamă foarte puternică, un tată foarte hotărât, am avut multă determinare şi am ştiut cu adevărat cine eram. Şi răspunsul întotdeauna a fost: 'Nu, n-o să accept niciodată o astfel de slujbă', a spus ea pentru postul CNBC. ''Multe fete nu o fac. Multe fete nu ştiu ce să facă. E destul de rău. Nu ştiu cum se cheamă acest lucru la care cred că asistăm'', a spus actriţa.
Referindu-se la persoanele acuzate de hărţuire sexuală, Goldie Hawn a declarat că, după părerea sa, este vorba despre ''o dependenţă, nu doar o înclinaţie sau doar o senzaţie ori o nevoie de a face asta''. ''Este vorba despre dependenţă sexuală. De narcisism. Narcisismul este o boală'', a declarat actriţa. ''Cred că are de-a face cu narcisismul, o capacitate de a crede că sunt invincibili şi că pot face cam tot ceea ce vor şi când vor'', a adăugat ea.
Întrebată dacă, după părerea sa, această problemă s-a agravat în ultimii ani în industria divertismentului, Goldie Hawn a răspuns că ''din păcate, hărţuirea sexuală a fost prezentă mereu''. Întrebată dacă faţă de acest scandal de hărţuire sexuală din industria divertismentului oamenii ar trebui să ia măsuri prin asumarea unor responsabilităţi personale sau prin modificarea normelor ea a declarat că ''acest gen de comportament nu poate fi reglementat''. Însă, a adăugat ea, ''se poate ridica nivelul de conştientizare'' şi, ca urmare, ''oamenii vor putea face astfel alegeri''.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarateFLASH NEWS NATIONAL
21
12
42
8
37
2

Extragerea noroc:  6819885

Harta Focsani
   

Sănătate

VIDEO și GALERIE FOTO: Theranova, locul unde renaște speranța pacienților care au nevoie de PROTEZE și ORTEZE
    Theranova este un Centru Medical de Protezare și Ortezare din România ce diferă de ceilalți competitori din acest domeniu. La Theranova, credem că oamenii pe care îi ajutăm să pășească din nou, reprezintă povești inspiraționale, ce merită împărtășite.

POZA ZILEI

Să nu ne udăm la picioare

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost