Gheorghe Mărmureanu, la Focșani: Până în 2040-2041 nu va avea loc un cutremur mare în Vrancea
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
Gheorghe Mărmureanu, la Focșani: Până în 2040-2041 nu va avea loc un cutremur mare în Vrancea
Gheorghe Mărmureanu, la Focșani: Până în 2040-2041 nu va avea loc un cutremur mare în Vrancea
Voteaza :

Articolul a primit 6 voturi

Profesorul Gheorghe Mărmureanu, directorul onorific al Institutului Național de Fizică a Pământului, dă asigurări că în Vrancea nu va avea loc un cutremur de mare magnitudine, mai devreme de 2040-2041, bazându-se pe statistica ultimilor 300 de ani. Profesorul Mărmureanu a fost prezent ieri la întâlnirea profesorilor de geografie din Vrancea, ca o activitate conexă cercului pedagogic. Întâlnirea a avut loc la Școala Șetfan cel Mare din Focșani. ”Nu va fi un cutremur de magnitudine mare mai devreme de 2040-2041, acesta este punctul meu de vedere. Eu nu sunt Dumnezeu ca să știu exact dar am cunoștințe și o statistică de 300 de ani. Este imposibil să îi spui omului: este cutremur azi. Suntem norocoși că în Vrancea avem cutremure de mare adâncime”, a spus Gheorghe Mărmureanu la Focșani. Acesta a mai precizat că în Vrancea se pot produce cutremure cu magnitudine peste 8 și că, din păcate, noi avem în țară profesori școliți și specializați pe cutremurele din America dar pentru cutremurele din Vrancea, care sunt foarte adânci, nu avem. Gheorghe Mărmureanu le-a mai vorbit profesorilor vrânceni despre ”istoria”  și despre frecvența cutremurelor din țara noastră, dar și despre tehnica ce avertizează apariția acestora. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost