GALERIE FOTO: Voluntarii Crucii Roșii au descărcat prima tolbă a lui Moș Nicolae!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Voluntarii Crucii Roșii au descărcat prima tolbă a lui Moș Nicolae!
GALERIE FOTO:  Voluntarii Crucii Roșii au descărcat prima tolbă a lui Moș Nicolae!
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Voluntarii Filialei de Cruce Roșie Vrancea au fost, ieri, mesagerii lui Moș Nicolae, descărcând prima tolbă plină cu daruri copiilor din satul Verdea, comuna Răcoasa, și Soveja. Potrivit comunicatului trimis redacției noastre, este vorba despre o primă acțiune de acest fel, ce face parte din Campania „Dăruiește Bucurie! Umplem tolba lui Moș Nicolae și a lui Moș Crăciun”, lansată de Filiala de Cruce Roșie Vrancea și Serviciul Public Județean Salvamont Vrancea.
      Voluntarii de Cruce Roșie au încercat să aducă bucurie familiilor nevoiașe cu mulți copii din cele două localități. Primul popas a fost făcut de mesagerii lui Moș Nicolae la grădinița și școala Verdea, unde 30 de prichindei au primit câte un rucsac cu dulciuri, sucuri și jucării de pluș. Nu au fost uitați nici cei 40 de elevi din Școala Gimnazială Verdea, care au primit, de asemenea, dulciuri. Zece dintre acești copii trăiesc în familiile asistenților maternali. Copiii au deschis cu multă nerăbdare ghiozdanele oferite de voluntari, s-au bucurat de daruri și au cântat colinde.
        La Soveja, 15 familii selectate de asistentul comunitar al primăriei, cu venituri mici, monoparentale, cu mulți copii, și chiar orfani de ambii părinți, l-au primit cu multă bucurie pe Moș Nicolae ce și-a trimis darurile prin intermediul voluntarilor de Cruce Roșie. „Apelul Filialei de Cruce Roșie Vrancea rămâne deschis către toți oamenii care vor să dăruiască bucurie, prin gestul lor de a oferi cadouri pentru copiii mai puțin norocoși, care provin din familiile aflate în dificultate. Donațiile în bani și/ sau în produse vor fi distribuite, începând de astăzi și până la sărbătorile Crăciunului, celor 500 de familii defavorizate din comunitățile urbane și rurale: Focșani, Adjud, Odobești, Panciu, Mărășești, Nistorești, Păulești, Răcoasa, Soveja etc., identificate de către Filiala de Cruce Roșie Vrancea în parteneriat cu autoritățile publice locale”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost