GALERIE FOTO: Training pentru educatoarele din Vrancea organizat de OvidiuRo
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Training pentru educatoarele din Vrancea organizat de OvidiuRo
GALERIE FOTO: Training pentru educatoarele din Vrancea organizat de OvidiuRo
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Grădinița cu Program Prelungit Petrești a fost gazda trainingului organizat de Agenția pentru Educație Timpurie OvidiuRo. Agenda zilei a cuprins o sesiune plenară pe tema ,,Stadiile de dezvoltare ale copiilor” cât și ateliere de literație / STEM cu rotire la fiecare 45 de minute, susținute de cofondatoarea asociației, Maria Gheorghiu și Betsy Grob din SUA. Activitatea a fost organizată de inspectorul pentru educație timpurie Amalia Chirtoc și educatoarele de la grădinița Petrești, Oana Alexe și Loredana Staicu, dovedindu-se de un mare interes atât pentru educatoarele metodiste cât și pentru educatoarele din localitățile Homocea, Nereju, Sihlea, Slobozia Bradului, Tîmboiești, Ploscuțeni și Chiojdeni, unde se află în desfășurare ateliere „Șotron Doi“ și grantul „Hai la grădiniță!“.
    Conform datelor furnizate de educatoarea Oana Alexe, la activitate au asistat lectorul universitar doctor Cornelia Ștefănescu de la Facultatea de Psihologie și Științele Educației - filiala Focșani din cadrul Universității București, cât și inspectorul școlar general adjunct Aurel Șelaru, care le-a transmis celor prezenți că educatoarele stau la baza viitorului țării noastre, a educației și a stării de bine a copiilor noștri, felicitându-le pentru devotamentul și profesionalismul de care au dat dovadă întotdeauna. Trainerii au punctat faptul că educatoarele omagiază sacrificiile, eforturile și tenacitatea celor care acum 100 de ani au făcut pașii decisivi pentru a crea ceea ce astăzi numim România. „La 100 de ani de la Marea Unire, ideea de unitate capătă noi modalități de exprimare și acțiune, inclusiv coagularea comunității noastre profesionale în jurul unui ideal educațional național, ideal care are în centrul său educarea și dezvoltarea fiecărui copil din țara noastră. Unitatea înseamnă construcția unui viitor comun și trebuie să milităm pentru grădinițele deschise tuturor copiilor, în care fiecare copil are oportunitatea unui parcurs educațional de calitate, militarea pentru creșterea profesionalismului și valorizării profesiei de educatoare și a importanței educației timpurii de calitate pentru toți copiii“, a transmis cofondatoarea Maria Gheorghiu. Totodată, Maria Gheorghiu a afirmat că educatoarele își asumă responsabilitatea față de copii, de părinți și colegi, de a fi primii profesori care asigură că primele experiențe de învățare în grădiniță pentru fiecare copil sunt o fundație solidă pentru succesul în viață. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost