GALERIE FOTO : Tinerii social democrați s-au întâlnit la Școala de Vară de la Neptun
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Tinerii social democrați s-au întâlnit la Școala de Vară de la Neptun
GALERIE FOTO :  Tinerii social democrați s-au întâlnit la Școala de Vară de la Neptun
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

O delegație formată din 25 tineri membri ai TSD Vrancea a participat, în perioada 15 - 18 iunie, la Școala Politică a Tineretului Social Democrat, desfășurată în stațiunea Neptun. În cadrul evenimentului au fost organizate o serie de ateliere de lucru menite să formeze tinerii politicieni, în domenii precum: educaţie, sănătate, muncă, juridic, importanţa comunicării în mediul online şi offline, ecologizarea, problemele actuale ale tinerilor: sărăcia, consumul drogurilor uşoare sau violenţa.
    În prezenţa unor lideri seniori precum Ministrul Apelor și Pădurilor - Doina Pană, Ministrul Turismului - Mircea Titus Dobre, Ministrul Tineretului și Sportului - Marius Dunca, europarlamentarii Emilian Pavel, Ana Raluca Țapardel și foștii miniștri Ecaterina Andronescu și Florin Iordache, au fost desfăşurate seminarii cu tematica “Europa încotro-finanţări europene” sau “Administraţie publică centrală şi locală versus Parlament”.
    Totodată, tinerii social democrați vrânceni au participat la atelierele de lucru precum: “Educaţie – Cum trebuie să pregătim generaţia 2040?”, “Muncă- meseriile viitorului”, “Mediu – eco versus ieftin” sau  “Sport şi sănătate – de la hobby la performanţă”, la care au fost prezenți invitaţi din administraţie, sectorul neguvernamental, precum şi experţi în diferite domenii. Delegația tinerilor social democrați vrânceni a fost condusă de deputatul Dragoș Bârlădeanu și președintele TSD Vrancea, Dragoș Matișan. "Mă bucur că am reușit, alături de colegii mei, să mergem la toate seminariile unde am învățat lucruri noi și interesante. TSD România arată că este o frumoasă și unită familie. La eveniment au participat peste 800 de colegi din toată țara. Mulțumim domnului președinte Marian Oprișan pentru susținerea și sprijinul acordat. Ca de fiecare dată, domnia sa este alături de tineri, pe care îi susține și îi promovează", a precizat Dragoș Matișan.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL
9
28
12
46
8
19

Extragerea noroc:  2338049

Harta Focsani
   

Învăţământ

RECORD ABSOLUT! 21 de medii de 10 în Vrancea la Evaluarea Națională a absolvenților de clasa a VIII-a
21 de absolvenți de clasa a VIII-a au demonstrat că un examen poate fi trecut cu media zece, iar în cazul unora dintre ei, fără nici o oră de meditație în particular.

POZA ZILEI

Specific românesc...

SECVENTA ZILEI

Plimbare

SONDAJ DE OPINIE

Social

Unde veți petrece vacanța de vară?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost