GALERIE FOTO : Tinerii social democrați s-au întâlnit la Școala de Vară de la Neptun
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Tinerii social democrați s-au întâlnit la Școala de Vară de la Neptun
GALERIE FOTO :  Tinerii social democrați s-au întâlnit la Școala de Vară de la Neptun
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

O delegație formată din 25 tineri membri ai TSD Vrancea a participat, în perioada 15 - 18 iunie, la Școala Politică a Tineretului Social Democrat, desfășurată în stațiunea Neptun. În cadrul evenimentului au fost organizate o serie de ateliere de lucru menite să formeze tinerii politicieni, în domenii precum: educaţie, sănătate, muncă, juridic, importanţa comunicării în mediul online şi offline, ecologizarea, problemele actuale ale tinerilor: sărăcia, consumul drogurilor uşoare sau violenţa.
    În prezenţa unor lideri seniori precum Ministrul Apelor și Pădurilor - Doina Pană, Ministrul Turismului - Mircea Titus Dobre, Ministrul Tineretului și Sportului - Marius Dunca, europarlamentarii Emilian Pavel, Ana Raluca Țapardel și foștii miniștri Ecaterina Andronescu și Florin Iordache, au fost desfăşurate seminarii cu tematica “Europa încotro-finanţări europene” sau “Administraţie publică centrală şi locală versus Parlament”.
    Totodată, tinerii social democrați vrânceni au participat la atelierele de lucru precum: “Educaţie – Cum trebuie să pregătim generaţia 2040?”, “Muncă- meseriile viitorului”, “Mediu – eco versus ieftin” sau  “Sport şi sănătate – de la hobby la performanţă”, la care au fost prezenți invitaţi din administraţie, sectorul neguvernamental, precum şi experţi în diferite domenii. Delegația tinerilor social democrați vrânceni a fost condusă de deputatul Dragoș Bârlădeanu și președintele TSD Vrancea, Dragoș Matișan. "Mă bucur că am reușit, alături de colegii mei, să mergem la toate seminariile unde am învățat lucruri noi și interesante. TSD România arată că este o frumoasă și unită familie. La eveniment au participat peste 800 de colegi din toată țara. Mulțumim domnului președinte Marian Oprișan pentru susținerea și sprijinul acordat. Ca de fiecare dată, domnia sa este alături de tineri, pe care îi susține și îi promovează", a precizat Dragoș Matișan.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Actualitatea

VIDEO si GALERIE FOTO: Șoferi și motocicliști! Polițiștii acționează zi și noapte cu noul radar mobil cu laser integrat
    Polițiștii Serviciului Rutier Vrancea au pus în funcțiune de ieri un aparat de radar mobil cu laser integrat și cameră video digitală de înaltă fidelitate. Cinemometrul LTI 20-20 TruCAM este cel mai performant apărat de măsurare a vitezei.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost