GALERIE FOTO: Tânără accidentată de un Tico ce era condus de o femeie de 81 de ani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Tânără accidentată de un Tico ce era condus de o femeie de 81 de ani
GALERIE FOTO:  Tânără accidentată de un Tico ce era condus de o femeie de 81 de ani
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

O tânără a fost accidentată de un Tico, ieri seară, în zona giratoriului de la Bancpost din Focșani. Autoturismul Tico era condus de o femeie în vârstă de 81 de ani. La fața locului au ajuns polițiștii, pentru a cerceta modul de producere a evenimentului rutier. Tânăra, accidentată pe trecerea de pietoni, a fost transportată la UPU. A suferit vătămări corporale ușoare.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.


Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

4
21
22
27
24
37

Extragerea noroc:  0622278

Harta Focsani
   

Infracţional

DETALII ÎNGROZITOARE! Trei băieți minori, VIOLAȚI și AGRESAȚI SEXUAL de propriul tată; pe unul dintre ei l-a obligat să se uite la filme porno
    Trei copii, cel mai mare având aproximativ 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice vreme de aproximativ un an, chinuri la care au fost supuşi chiar de tatăl lor, un bărbat în vârstă de 38 de ani.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost