GALERIE FOTO: Ștefan Andrei Gheoca, cel mai bun elev al promoției 2014-2018 de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Ștefan Andrei Gheoca, cel mai bun elev al promoției 2014-2018 de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu
GALERIE FOTO: Ștefan Andrei Gheoca, cel mai bun elev al promoției 2014-2018 de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

    Ștefan Andrei Gheoca a fost desemnat cel mai bun elev al promoției 2014-2018 de la Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu, cu media generală de absolvire 9.97. El a fost recompensat cu o medalie și o diplomă de excelență, în cadrul cursului festiv al claselor a XII-a, eveniment găzduit marți, 22 mai 2018, de Casa de Cultură Mihai Eminescu Panciu. Ștefan Andrei Gheoca a primit și distincția onorifică Ioan Slavici, pentru promovarea instituției de învățământ prin performanțele obținute pe parcursul celor 4 ani de liceu, precum și două diplome de merit, pentru activitatea desfășurată ca actor în cadrul Trupei de Teatru Protha și în colectivul redacțional al revistei ActuaLIS. Premiul Ioan Slavici a mai fost acordat și elevelor: Diana Elena Apostu, care a primit și diplome de merit pentru activitatea desfășurată ca redactor al Revistei ActuaLIS și ca membru al Trupei de Teatru Protha, Teodora Mustață și Mădălina Hanțu, care au fost recompensate și pentru activitatea desfășurată în cadrul Corului de Cameră Cantabile.
    Directorul Andrei Igor Manovici a oferit diplome de merit și elevilor: Ella Antonia Carolin Tătaru (fostă componentă a Trupei de Teatru Protha), Oana Munteanu, Elena Cătălina Găman, Lorena Ștefania Costin, Adelina Șandru, Georgiana Năstase, Petruța Năstase, Florina Andreea Guță, Teodora Mihaela Voinea, Elena Victoria Țugui, Andrei Popa și Teodor Țopa (foști membri ai Corului de Cameră Cantabile).
    La cursul festiv, diriginții Traian Sfetcu, Ianina Simina Isena Voicu, Gabriela Pricop și Viorica Apostol au strigat pentru ultima oară catalogul, oferindu-le absolvenților și câte o diplomă onorifică. Fiecare clasă a prezentat și câte un clip video cu imagini semnificative surprinse la diferite evenimente desfășurate pe parcursul ciclului liceal.
    După tradiție, șeful de promoție a înmânat Cheia Liceului elevului Andrei Adelin Dogaru, reprezentantul claselor a XI-a. „Faceți parte dintr-o generație care a făcut față cu brio tuturor provocărilor; o generație care s-a ridicat la înălțimea așteptărilor noastre, prin rezultate de excepție, care v-au răsplătit munca și eforturile depuse atât la școală, cât și acasă! Ați avut ca modele și mentori profesori care v-au îndrumat cu răbdare și atenție, ajutându-vă să găsiți răspunsuri la întrebări și să descoperiți tainele disciplinelor pe care le-ați studiat. Alături v-au fost și părinții, care v-au susținut și încurajat necondiționat, în fiecare zi, iar noi, cei din administrația publică locală, ne-am străduit să nu vă lipsească nimic, să aveți cele mai bune condiții de studiu și să vă recompensăm, an de an, pentru performanțele obținute. Îmi iau rămas bun de la voi cu speranța că nu veți uita niciodată locul de unde ați plecat, că veți reveni acasă cu forțe proaspete, dar mai ales cu idei și proiecte noi, care să transforme această comunitate într-un oraș de care să fim mândri. Am încredere că veți reuși să vă împliniți visele, că veți fi în continuare cei mai buni, că nu vă veți abate de la drumul pe care veți merge. Vă doresc să rămâneți mereu la fel de optimiști, motivați și entuziaști! Să nu renunțați niciodată la ceea ce v-ați propus! Nimic nu se obține fără sacrificiu și efort! Să aveți curajul să priviți dincolo de provocări și obstacole!Vă urez multă sănătate și, nu în ultimul rând, succes la Bacalaureat și la toate examenele care vă așteaptă în această vară!“, le-a transmis absolvenților primarul Iulian Nica. Edilul-șef a primit, din partea conducerii liceului, o diplomă de excelență pentru susținerea performanțelor școlare și extrașcolare ale Promoției 2014-2018. 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost