GALERIE FOTO: Sesiune de informare privind educația sexuală pentru adolescenții din Mărășești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Sesiune de informare privind educația sexuală pentru adolescenții din Mărășești
GALERIE FOTO: Sesiune de informare privind educația sexuală pentru adolescenții din Mărășești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    La Mărășești are loc în perioada 16-17 mai, o sesiune de informare privind sexualitatea, sănătatea și educația sexuală. Evenimentul este realizat în cadrul Programului ROMACT și este susținut de Direcția pentru Sănătate Publică Vrancea și Primăria Orașului Mărășești. ROMACT este un program comun al Consiliului European și Comisiei Europene, ce are ca scop întărirea capacității autorităților locale de a dezvolta și de a implementa politici incluzive, strategii și servicii adresate comunităților marginalizate. Sesiunea de informare cuprinde doua module: Educația sexuală pentru adolescenți: Ghid metodologic pentru specialiști. Prin acest modul a fost propus un cadru metodologic comun pentru abordarea educației sexuale. Sesiunea a fost adresată specialiștilor și autorităților locale din domeniile educației, sănătății și asistenței sociale.
    Sarcina în adolescență: Atelier de informare și conștientizare a tinerilor - actiune la care participă elevi ai Liceului ”Eremia Grigorescu”. Această sesiune a fost solicitată de tinerii membri ai Grupului Local de Acțiune constituit în cadrul programului ROMACT.
    Acțiunile de informare și conștientizare cu privire la sănătatea comunității, a luptei pentru diminuarea fenomenului “mame tinere” susțin implementarea Planului de Acțiune Locală pentru comunitățile de romi. Prin organizarea acestei sesiuni de informare s-a urmărit consolidarea capacității instituționale a orașului Mărășești, reprezentată de biroul de asistență socială, mediatorul școlar, mediatorul sanitar, consilierii școlari, consilierii școlari și practicienii locali din domeniul medical, precum și cooperarea acestora cu comunitatea și Grupul Local de Acțiune.
    La Mărășești, Programul ROMACT vine în întâmpinarea specialiștilor din instituțiilor de profil din oraș, în scopul dezvoltării capacității instituționale de a implementa măsurile cuprinse la acest capitol în Planul Local de Acțiune, document aprobat de Consiliul Local Mărășești în noiembrie 2017. Primăria Mărășești este partener în cadrul proiectului ROMACT din noiembrie 2016.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

GALERIE FOTO: Trei eleve cu media 10 la Evaluarea Națională; 93 de absolvenți de clasa a VIII-a au obținut medii între 1 și 1,99
   Doar trei medii de zece s-au obținut în Vrancea la examenul de Evaluare Națională, susținut de absolvenții claselor a VIII-a. Astfel, Elena - Cristiana Miloș, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani, Gabriela Porumb, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, și Sabina – Alina Prodan, de la Colegiul Național Emil Botta din Adjud, sunt elevele care au reușit să facă teze perfecte atât la limba și literatura română cât și la matematică...

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost