GALERIE FOTO: Senatorul Dumitrescu s-a întâlnit cu premierul Chinei
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Senatorul Dumitrescu s-a întâlnit cu premierul Chinei
GALERIE FOTO:   Senatorul Dumitrescu s-a întâlnit cu premierul Chinei
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

   Senatorul PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu a participat, miercuri, alături de Crin Antonescu, la întâlnirea conducerii Senatului României cu Li Keqiang, prim-ministrul Republicii Populare Chineze.    Cu această ocazie, ambele părți și-au exprimat satisfacția pentru nivelul excelent al relațiilor bilaterale. Partea română a amintit că în 2014 se sărbătoresc 10 ani de la lansarea Parteneriatului Amplu de Prietenie şi Cooperare şi 65 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre România și China. 
   Întâlnirea cu delegația Senatului României a avut loc în contextul vizitei oficiale la București, în perioada 25-28 noiembrie, a premierului Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze.
   De asemenea, în cursul zilei de joi, Cristian Dumitrescu a avut o întrevedere cu delegaţia Grupului parlamentar de prietenie cu România din Adunarea Naţională a Republicii Coreea, condusă de Woo Song-ho, preşedintele grupului de prietenie. „Doresc să-mi exprim satisfacția pentru stadiul actual și ritmul tuturor relațiilor bilaterale dintre România și Republica Coreea. România conferă o importanță deosebită parteneriatului strategic cu Republica Coreea semnat în 2008. România dorește să devină unul din principalii parteneri ai Coreei în Europa, în special în Europa Centrală și de Est, având în vedere poziția geostrategică specialăla Marea Neagră”, a declarat Dumitrescu. 
   Tot joi, senatorul a reprezentat conducerea Senatului României la întrevederea cu delegaţia Grupului parlamentar China-Europa din Adunarea Naţională Populară chineză, condusă de Wang Xiaochu, preşedintele grupului. „A sosit momentul ca prietenia dintre țările noastre să dea roade. Considerăm că dezvoltarea și diversificarea dialogului politic bilateral, la toate nivelurile și în toate domeniile, poate duce la o valorificare a potențialului extraordinar dintre țările noastre. Contactele care au avut loc la nivelul celor două foruri legislative au dus la instituirea unui dialog permanent, iar acum, în urma vizitei premierului Li Keqiang la București, nu ne rămâne decât să punem în practică cele agreate de înalții oficiali ai celor două state”, a precizat vicepreședintele Senatului.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Actualitatea

GALERIE FOTO: Au reînceput lucrările de consolidare și restaurare la Prefectura Putna din Focșani
    Consiliul Județean Vrancea a reluat în această săptămână lucrările de consolidare și restaurare la clădirea fostei Prefecturi a Județului Putna, după o perioadă de pauză, în care lucrările la acest imobil simbolic pentru județul Vrancea au fost sistate din cauza litigiului în instanță cu vechiul constructor

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost