GALERIE FOTO: Salvatorii montani vrânceni refac traseele turistice și patrulează în zonele mai izolate
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Salvatorii montani vrânceni refac traseele turistice și patrulează în zonele mai izolate
GALERIE FOTO: Salvatorii montani vrânceni refac traseele turistice și patrulează în zonele mai izolate
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

De astăzi (sâmbătă-n.r.) considerăm că sezonul rece s-a încheiat și putem face un mic bilanț al ultimelor șase luni de activitate. A fost o perioadă încărcată pentru salvatorii vrânceni. Pe lângă acțiunile mai puțin fericite, cum a fost intervenția la avalanșa din Cheile Tișiței, am avut parte și de experiențe plăcute. Organizarea noii formații a Serviciului Public Județean Salvamont Vrancea este una dintre ele și pe primul plan a fost pregătirea profesională a echipei. Au fost realizate mai multe serii de pregătire, atât teoretică cât și practică, în vederea atestării profesionale.
Astfel au intrat în rândul salvatorilor montani atestați încă doi angajați, iar alți trei au finalizat cele două stagii de pregătire și evaluare, etapa de iarnă. Pentru sprijinul primit în pregătirea salvatorilor noștri, mulțumim Salvamont România - Dispeceratul Național Salvamont, lui Ciprian Lolu pentru răbdare și profesionalism și colegilor noștri din Serviciile Salvamont Poiana Brașov și Salvamont Bacău.
De acum încep acțiunile specifice de vară: refacerea traseelor deteriorate, patrulările în zonele mai izolate, dar și pregătirea profesională de vară. Astfel, noul program debutează astăzi (sâmbătă-n.r.), salvatorii montani fiind prezenți pe traseele din zona Coza și Cheile Tișiței. În zilele următoare vă vom informa cu privire la starea traseelor din zonele evaluate.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la 0-SALVAMONT/ 0725 826 668.

Serviciului Public Județean Salvamont Vrancea
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

15
9
31
21
13
4

Extragerea noroc:  1515368

Harta Focsani
   

Interviu

„Profesorul nu este judecător, este educator“; interviu cu profesorul Adrian Avram, care pregătește olimpici la istorie
Deși domnul Trandafir nu mai este, încă mai există oameni care practică meseria de profesor cu dăruire și dragoste pentru cunoaștere și pentru elevi. Un astfel de profesor este și Adrian Avram, profesor de istorie la Colegiul Național Emil Botta din Adjud.

POZA ZILEI

Peisaj de prin munții Vrancei...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost