GALERIE FOTO : Rugby, U 16. LPS Focșani – CSS Bîrlad 10 – 40 (5-26)

0
500


Formația LPS Focșani: Tache, Trandafir, Anton, Toroc, Stoica, Prepeliță, Tuzluc, Purdă, Davidoiu, Puescu, Puiu, Merca, Olaru, Nișcoveanu, Berbece.
Rezerve: Marius Gheorghiță, Rusu, Ionuț Gheorghiță, Marin, Boșcăneanu, Toader.
Antrenor, Cătălin Răileanu.  
Lidera clasametului seriei Moldova a Campionatului Național U 16, CSS Bîrlad, a venit ieri pe stadionul Tineretului în postură de mare favorită la victorie în meciul cu LPS Focșani, dar și la câștigarea seriei și este una dintre candidatele îndreptățite la titlul de campioană a României! Iar evoluția oaspeților a confirmat așteptările! Bârlădenii au fost surprinși de primul atac la juniorilor Focșniului care s-a încheiat cu eseu, netransformat. În continuare oaspeții au jucat la mână, inclusiv repunerile din tușă, au forțat pe laturi unde LPS Focșani a fost vulnerabilă și până la pauză a înscris 20 de puncte din patru încercări și 6 puncte din transformări. În repriza a doua, bârlădenii au mai marcat două eseuri, cu transformări iar focșănenii, unul și meciul s-a încheiat cu 10-40!
Rugbiștii focșăneni au jucat cu curaj și determinare în fața unor adversari superiori, dar diferența a fost făcută mai cu seamă prin  ruperile de ritm pe aripi!
Formația gazdă nu arată rău și poate prinde un loc pentru turneul final dacă va câștlga meciul de acasă cu CS Gura Mumorului.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here