GALERIE FOTO : Primarul Iulian Nica, naş de cununie pentru o tânără familie
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Primarul Iulian Nica, naş de cununie pentru o tânără familie
GALERIE FOTO :  Primarul Iulian Nica, naş de cununie pentru o tânără familie
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

Primarul orașului Panciu, Iulian Nica, împreună cu soția Victorița, au fost nași pentru o familie de tineri. Cei doi i-au nășit pe tinerii Bianca Mihaela Duță și Marian Radu. Cununia civilă a avut loc în Sala Căsătoriilor din Palatul Administrativ al Orașului Panciu, în prezenţa familiilor şi a prietenilor, care le-au fost alături în cea mai importantă zi a vieţii lor. Noua familie Radu a ciocnit un pahar de şampanie cu toți cei prezenţi, după care alaiul nuntaşilor s-a deplasat la biserica din comuna Vânători, unde Bianca și Marian au primit binecuvântarea de la un sobor alcătuit din trei preoți. Tot la Vânători a avut loc și petrecerea de nuntă. „Cu emoție și bucurie, am luat parte la cel mai important eveniment din viața voastră: ziua în care ați hotărât să deveniți o familie și să pășiți, împreună, pe un nou drum! Vă urez ca el să fie presărat cu impliniri și realizări, iar dacă vor apărea și momente mai grele, să le depășiți pe toate cu răbdare și înțelepciune! Vă urez, din toată inima, casă de piatră! Bucurați-vă din plin de fiecare clipă pe care o veți petrece împreună începând de astăzi! Să rămâneți mereu la fel de frumoși în suflet! Dragostea ce vă unește acum să reziste anilor care vin și să vă aducă întotdeauna liniștea de care aveți nevoie! Dumnezeu să vă binecuvânteze cu copii frumoși și sănătoși, de care să fiți mândri! Să vă ocrotiți unul pe celalalt, să vă fiți alături la bine, dar și la greu! Să aveți curajul de a vă împlini toate visele, iar căsnicia voastră să fie un exemplu, un reper moral și spiritual pentru cei din jur! Noi – familie, prieteni, colegi - vă vom fi mereu alături și vă vom susține la fiecare pas! Vă urez multă sănătate, fericire, liniște sufletească și o viață minunată!“, le-a urat tinerilor căsătoriți primarul Iulian Nica.
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost