GALERIE FOTO: Primăria Panciu a început lucrările de toaletare a arborilor
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Primăria Panciu a început lucrările de toaletare a arborilor
GALERIE FOTO:  Primăria Panciu a început lucrările de toaletare a arborilor
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

    Primăria Orașului Panciu a început luni lucrările de tăiere şi toaletare a arborilor de pe domeniul public. Primii vizați au fost arborii de pe strada Nicolae Titulescu - zona din fața Spitalului Orășenesc și a fostei Agenții Bancpost. „În această perioadă, am început lucrările de toaletare a arborilor de pe domeniul public al orașului. Este vorba despre lucrări de curățare și îndepărtare a crengilor uscate sau a  copacilor ieșiți din vegetație. Am intervenit în zona Spitalului, dar ne vom extinde și pe alte străzi, precum și în cartierele Satu-Nou, Crucea de Jos, Dumbrava, Crucea de Sus și Neicu. De asemenea, vor fi toaletați și arborii din curtea Bisericii «Sf. Apostoli Petru și Pavel»“, a declarat primarul Iulian Nica.
Tăierile de întreţinere şi cele de corecţie a arborilor/arbuştilor se execută numai în perioadele de repaus vegetativ. În perioada de vegetaţie, astfel de lucrări se aplică numai ramurilor uscate care pot fi uşor identificate.


 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

1
14
38
47
33
7

Extragerea noroc:  7918147

Harta Focsani
   

Infracţional

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit-o pe șoferița care i-a accidentat fiul pe trecerea de pietoni
    Un băiat în vârstă de 6 ani, din Panciu, a suferit un traumatism la nivelul genunchiului stâng, prin accident rutier, după ce, în seara zilei de joi, a fost acroșat de un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 37 de ani.

UPDATE!!!

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost