GALERIE FOTO: Prichindeii de la Grădinița 23 au exersat traversarea corectă a străzii
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Prichindeii de la Grădinița 23 au exersat traversarea corectă a străzii
GALERIE FOTO: Prichindeii de la Grădinița 23 au exersat traversarea corectă a străzii
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Activităţi dedicate siguranţei copiilor
 
Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii și cei ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au desfăşurat acţiuni informativ – preventive dedicate siguranţei copiilor. Peste 80 de preşcolari din municipiul Focșani au primit sfaturi de la poliţişti. Astăzi (ieri-n.r.), poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea cu sprijinul cadrelor didactice, au continuat acţiunile informativ - preventive dedicate siguranței copiilor.
Astfel, peste 80 de preşcolari de la Grădinița cu program prelungit nr.23 din municipiul Focșani au avut ocazia să adreseze întrebări, să prezinte experienţe proprii, primind, totodată, şi materiale de promovare a siguranţei. Pentru ca „lecţia” să fie mai interactivă, informaţiile prezentate au fost susținute și de materiale video sub formă de desene animate. Cei mici au fost încântați de jocurile de rol și de situațiile concrete în care au fost mici actori, fiind răsplătiți cu diplome și bomboane.
Exersarea traversării corecte a străzii, ce presupune siguranţa copiilor pe stradă, discuţiile cu persoane străine, verificarea cunoştinţelor micuților privind regulile de circulaţie, normele de comportare în societate și prevenirea victimizării au fost câteva dintre obiectivele întâlnirii de astăzi (ieri-n.r.). Activităţile preventive vor continua în şcolile şi grădiniţele din judeţul Vrancea pe durata întregului an şcolar.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 16 mai
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost