GALERIE FOTO: Petrecere de Halloween la Școala „Nicolae Iorga”

2
1596


Elevii Åžcolii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Focșani au participat la mai multe activități, care au marcat sărbătoarea de Halloween. Astfel, Centrul de Documentare și Informare al Școlii a găzduit, ieri, câteva concursuri, la care au participat elevii clasei a VI-a A. Probele la care au concurat copiii au fost „Înfășoară mumia”, „Cel mai original costum de Halloween”, „Cea mai originală superstiție de Halloween – joc de rol”, „Cea mai interesantă mască”, „Cea mai originală mascotă”.
Prin aceste activități, s-a urmărit promovarea interdisciplinarității, prin implicarea profesorilor de discipline diferite, respectiv muzică, educație tehnologică, engleză. În activițățile lor, elevii au fost îndrumați de profesoara Liliana Nițu și bibliotecara Adriana Măciucă. Juriul, care a trebuit să aleagă cei mai buni elevi la probele menționate mai sus, a fost alcătuit din directoarea școlii, Daniela Trandafir, și profesoarele Ramona Chirilă și Luminița Baboi.
De asemenea, la nivelul școlii s-au desfășurat mai multe activități coordonate de profosoarele de limba engleză Nicoleta Dănilă și Cristina Chiriță, cu implicarea tuturor cadrelor didactice din unitatea de învățământ, care au presupus punerea în scenă a unor scenete, o expoziție de bostani, prezentarea Halloween-ului, defilarea costumelor de Halloween, premierea celei mai bune interpretări, dansul fantomelor și ale celorlalte personaje macabre aduse în fața spectatorilor de elevii claselor  0-VIII.
A fost organizat și concursul „Miss Witch”. Toate clasele au fost ornate în spiritul sărbătorii de Halloween. La sfârșit, elevii au fost răsplătiți cu diplome. „Halloween nu este o tradiție românească, este însă o modalitate de a-i face pe elevi să dorească să comunice mai bine în limba engleză”, a precizat profesoara Liliana Nițu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here