GALERIE FOTO: „Pe urmele toamnei“ la grădinița Odobești
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: „Pe urmele toamnei“ la grădinița Odobești
GALERIE FOTO:  „Pe urmele toamnei“ la grădinița Odobești
Voteaza :

Articolul a primit 0 voturi

Educatoarele de la Grădinița cu program prelungit Nr 1 Odobești, în parteneriat cu Facultatea de psihologie și Științele educației, au desfășurat prima activitate din acest an școlar, denumită „Pe urmele Toamnei“. Activitatea face parte din proiectul educațional „Împreună pentru copiii noștri“, inițiat de cadrele didactice de la Grădinița Odobești, sub îndrumarea directoarei Veronica Batog și coordonat de lector universitar doctor Cornelia Ștefănescu. Activitatea a presupus evaluarea cunoștințelor privind anotimpul toamna într-un mod inedit. Copiii au fost invitați la o plimbare pe urmele toamnei, într-un decor specific anotimpului la care s-au folosit elemente din natură, cu care au fost realizate gradină de flori, gradină de legume și livadă. Ei au fost bucuroși să descopere flori, legume, fructe ascunse pe sub frunzele căzute din copaci dovedind că pe parcurs au acumulat cunoștințe despre fiecare element descoperit. În cadrul activității, au fost implicate educatoarele: Veronica Albu, Simona Șendrea, Sorina Radu, Florina Agache, Dumitra Lăduncă. La finalul activității, mesagerul toamnei le-a oferit copiilor recompense constând în fructe specifice anotimpului. La activitate au fost prezenți, Cristea Dorin, inspector școlar general și Aurel Șelaru, inspector școlar general adjunct, inspector management Eleonora Dărmănescu și inspector pentru învățământ preșcolar Amalia Chirtoc. Din partea Facultății de psihologie și Științele educației, a participat Vasluianu Luiza Enachi, lector universitar, alături de 12 studenți.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost