GALERIE FOTO: Parking a primit vehiculul pentru RIDICAREA MAȘINILOR parcate neregulamentar în Focșani
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Parking a primit vehiculul pentru RIDICAREA MAȘINILOR parcate neregulamentar în Focșani
GALERIE FOTO:  Parking a primit vehiculul pentru RIDICAREA MAȘINILOR parcate neregulamentar în Focșani
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

    Parking Focșani a primit autoutilitara pe care o va folosi pentru ridicarea și transportul mașinilor parcate neregulamentar pe raza municipiului. Primele teste au fost făcute în fața primarului Cristi Misăilă iar vehiculul cu macara a ridicat fără probleme o Dacia Duster. Autoutilitara are o capacitate de ridicare omologată la minim 3500 kg, este euro 6 și corespunde normelor naționale și europene în vigoare, din punct de vedere al dotarilor și echipării. Datorită modului în care poate ridica mașinile, ea poate fi utilizată inclusiv pe străzile înguste din oraș. „Ne dorim ca acest vehicul să aibă o durată de funcționare cât mai îndelungată, contând în același timp pe spiritul cetățenesc al conducătorilor auto vis-à-vis de respectarea regulilor de circulație”, a scris primarul Cristi Misăilă pe facebook.
    Achiziția acestui vehicul este așteptată de aproape un an de zile, fiind soluția la zecile de reclamații făcute de focșănenii care își găsesc locurile de parcare ocupate de alte autoturisme. Până acum, singura soluție pentru aceștia era să apeleze la Poliția Locală, dar amenzile contravenționale aplicate șoferilor nu eliberau locul de parcare. De asemenea, au mai fost și cazuri în care unii șoferi au parcat autoturismele în fața garajelor sau curților de acces, blocând accesul proprietarilor.
    Autoutilitara nouă se adaugă celorlalte două vehicule achiziționate de societatea Parking, respetiv un utilitar pentru transportul materialelor și a muncitorilor, cu benă basculabilă, iar al doilea vehicul are două locuri și benă carosabilă. Aceste utilaje vor fi folosite pentru lucrările realizate la locurile de parcare, fără să se mai apeleze la serviciile celor de la Direcția de Dezvoltare, procedura exactă urmând să fie stabilită în această lună.
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Local

Află câtă apă consumă un vrâncean; raportul a fost făcut public de SGA
Un vrâncean consumă anual 49 metri cubi de apă, arată un raport al Sistemului de Gospodărire a Apelor Vrancea. Raportul a fost prezentat, ieri, în ședința Colegiului Prefectural.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost