GALERIE FOTO: Marș - Alexandru Batog, de la LPS Focșani – CSU Reșița, al treilea din țară la 20 km. marș juniori I!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Marș - Alexandru Batog, de la LPS Focșani – CSU Reșița, al treilea din țară la 20 km. marș juniori I!
GALERIE FOTO: Marș - Alexandru Batog, de la LPS Focșani – CSU Reșița, al treilea din țară la 20 km. marș juniori I!
Focșănenii Ionuț Dogaru, Ionuț Pleșu, campioni naționali la tineret și vicecampioni ai României la seniori cu echipa CSU CSM Reșița
Voteaza :

Articolul a primit 4 voturi

LPS Focșani s-a ilustrat pe plan național – dar și balcanic – și prin rezultatele obținute în probele de marș de elevii profesorului antrenor Marius Batog. Cei mai mari dintre aceștia, Ionuț Dogaru și Ionuț Pleșu au plecat la Reșița după terminarea liceului și au continuat să aibă performanțe de prin nivel. La Focșani, dar având acum dublă legitimare la CSU Reșița a rămas să continue să aducă medalii naționale Alexandru Batog, cel care a câștigat medalia de bronz la marș 20 km. la Campionatul Național ale cărui intreceri au avut loc la Pitești duminică, 10 iunie.
Cu Ionuț Dogaru și Ionuț Pleșu în componență, echipa CSU CSM Reșița a câștigat titlul de campioană a României și medalia de aur la tineret 20 km. și locul al doilea și medalia de argint la seniori 20 km.
La individual, cei doi focșăneni ai Reșiței, Ionuț Dogaru și Ionuț Pleșu s-au clasat în această ordine la tineret câștigând, primul, titlul de vicecampion național și medalia de argint , respectiv, al doilea, medalia de bronz la 20 km.      
Ionuț Dogaru a fost pregătit la Focșani de profesorul Marius Batog, actualul antrenor al lui Alexandru Batog, iar Ionuț Pleșu a fost inițiat în proba de marș de profesorul Gheorghe Catrinescu, la Adjud, apoi a fost antrenat la LPS Focșani de Marius Batog. La Reșița, cei doi Ionuț sunt antrenați de Octavian Măzăran și George Ardeleanu.   

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

185 de cadre didactice din Vrancea vor gradație de merit; cele mai multe dosare au fost depuse de învățătoare
185 de cadre didactice, din întreg județul Vrancea, și-au depus dosarele pentru obținerea gradației de merit. Acestea își dispută 160 de locuri, scoase la concurs de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea (IȘJ).

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost