GALERIE FOTO: Karate SKDUN – Focșănenii Daniel Fusaru și Irina Paraschiv, campioni europeni!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Karate SKDUN – Focșănenii Daniel Fusaru și Irina Paraschiv, campioni europeni!
GALERIE FOTO: Karate SKDUN – Focșănenii Daniel Fusaru și Irina Paraschiv, campioni europeni!
Andreea Arginteanu și Bogdan Postolache, medaliați cu bronz
Voteaza :

Articolul a primit 3 voturi

Campionatul European și Cupa Europei la karate SKDUN, ale căror întreceri au avut loc la Dabrowa-Gornicza, în Polonia, în perioada 12-17 aprilie au avut la start și un grup de sportivi de la CSM Focșani 2007, antrenați de sensei Daniel Fusaru. Prezențe constante pe podiumurile campionatelor și cupelor europene sau mondiale, karatiștii focșăneni s-au făcut și de această dată remarcați.
Cele mai bune rezultate au fost obținute de sensei Daniel Fusaru, care a câștigat titlul de campion european și medalia de aur la kata echipe seniori masculin, a devenit vicecampion european, cu medalie de argint la kata echipe mixt și s-a clasat al patrulea la kata individual masculin. Campioană europeană a devenit și junioara Irina Paraschiv cu echipa de kumite mixt a României. 
Pe locul III, cu medalie de bronz au încheiat competiția Andreea Arginteanu, la kata individual tineret, și Bogdan Postolache la kumite individual juniori.     
Focșănenii de la CSM Focșani 2007, antrenați de sensei Daniel Fusaru, s-au remarcat și la Cupa Europei, unde Alexandru Racoviță a terminat concursul pe locul al doilea, pentru care a primit medalia de argint la individual minicadeți, iar Andrei Ungureanu s-a clasat pe locul al treilea la sanbon kumite copii 8-9 ani. 
La întoarcerea în țară din Polonia, sensei Daniel Fusaru mi-a declarat: ”Chiar dacă nu au urcat pe podium, George Dochioiu, George Popa și Carmen Nedelcu s-au prezentat bine la un campionat la care au concurat sportivi din 20 de țări. De la următorul antrenament începem cu pregătirea pentru Campionatul Mondial și Cupa Mondială din octombrie. Avem o echipă bună și valoroasă, cu sportivi de care sunt mândru. Nu putem câștiga mereu, însă ne dorim tot timpul să fim printre cei mai buni. Nu neapărat destinația este importantă, ci drumul în sine. Mulțumim pentru susținere tuturor! Mergem mai departe !”
 

 


Comentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

12
16
33
45
3
10

Extragerea noroc:  7463834

Harta Focsani
   

Actualitatea

Comisarul șef Remus Nica a câștigat concursul pentru șefia IPJ Vrancea
Comisarul şef Remus Nica a câștigat concursul pentru funcția de inspector șef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost