Vicepreşedintele Senatului României, senatorul PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu, s-a întâlnit, ieri, cu o delegaţie parlamentară kenyană, condusă de către Justin Muturi, preşedintele Adunării Naţionale a Republicii Kenya, aflat într-o vizită oficială în România." />
GALERIE FOTO: Întâlnire kenyano-română la Senatul României
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO: Întâlnire kenyano-română la Senatul României
GALERIE FOTO:  Întâlnire kenyano-română la Senatul României
Voteaza :

Articolul a primit 1 voturi

Vicepreşedintele Senatului României, senatorul PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu, s-a întâlnit, ieri, cu o delegaţie parlamentară kenyană, condusă de către Justin Muturi, preşedintele Adunării Naţionale a Republicii Kenya, aflat într-o vizită oficială în România. În cadrul dialogului, Cristian Dumitrescu a apreciat importanţa deosebită a vizitei delegaţiei parlamentare kenyene în România, în contextul în care continentul african are o vastă disponibilitate de resurse umane şi materiale. 
Cristian Dumitrescu a pledat pentru intensificarea dialogului politic, economic şi cultural-ştiinţific între România şi Kenya, acesta putând avea rezultate deosebite, reciproc avantajoase, în viitorul apropiat şi mediu, pentru ambele părți. Justin Muturi, preşedintele Adunării Naţionale a Republicii Kenya, a mulţumit părţii române pentru primirea deosebită de care s-a bucurat pe parcursul vizitei oficiale în ţara noastră, subliniind consistenţa dialogului avut, pe toate palierele, cu oficialităţile române. Domnia sa a apreciat disponibilitatea părţii române pentru intensificarea dialogului bilateral româno – kenyan, la nivel politic şi economic, Kenya putând constitui, din acest punct de vedere, o poartă de intrare atât pentru produsele româneşti, cât şi pentru investitorii români în Estul Africii. De asemenea, a apreciat și calitatea deosebită a învăţământului superior românesc, în special în domeniul extragerii resurselor naturale, domeniu în care Kenya are nevoie de expertiză specializată. 
În finalul întrevederii, Cristian Dumitrescu a declarat că va face demersurile necesare în vederea demarării, la nivelul Senatului României, a unui dialog parlamentar cu senatul kenyan. 
 

 

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.

Intamplari neadevarate

FLASH NEWS NATIONAL

34
19
3
20
10
17

Extragerea noroc:  6299552

Harta Focsani
   

Actualitatea

Se întoarce IARNA! În Moldova „vor predomina ninsorile“, temperaturi cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă
    Mai mult de jumătate din ţară va fi afectată, duminică, de o răcire accentuată a vremii, temperaturile urmând să fie cu până la 15 grade mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă, potrivit unei atenţionări Cod galben emise vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie.

POZA ZILEI

Primele două zile de primăvară la Focșani

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost