GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Gazdele au trecut pe lângă un rezultat de prestigiu!

0
965


CSM Focșani 2007: Cloșcă, Tevzadze, Marocico – Ragea – 1 gol, Gramatic, Silviu Rotaru – 1, Hagiu – 2, Popovici, Miroiu -1, Popa – 2, Èšuțu, Mocanu – 1, Rață – 5, Pătru – 6, Sladic – 2, Năstăsie – 3.
CSM București: Sunjic, Hrastnic – 1 gol, Militaru, Georgievski – 1, Adrian Rotaru, Humet – 1, Ciobanu, Leonardo Santos – 1, Șomlea – 3, Szasz – 5, Negru – 3, Ramba – 2, Tioumentsev – 4, Onyejekwe – 2, Mănescu, Robledo – 4.

    Partida dintre CSM Focșani 2007 și CSM București de vineri, 20 octombrie, din Sala Polivalentă, se anunța foarte disputată! Focșănenii câștigaseră acasă cu redutabilele echipe ale Călărașiului și Constanței în urma unor evoluții entuziasmante, de echipă solidă, stăpână pe mijloacele sale! Bucureștenii, cu o formație plină ce mari jucători, erau în evidență revenire după startul nereușit de campionat și aveau nevoie de toate cele trei puncte pentru a-și securiza poziția în zona de play-off, de pe o poziție cât mai în față în clasament! Erau datele unei viitoare partide cu handbal de foarte bună calitate. Necunoscuta era arbitrajul, cel care avea să strice multe momente ale jocului, formația defavorizată mai consistent fiind cea a Focșaniului care a plecat ieșit de pe teren învinsă, deși ar fi meritat măcar un egal!
    Jocul a început sub semnul unui echilibru evident, cu gazdele atacând și finalizând cu inspirație și inteligență și ținându-se ca scaiul de valoroșii lor adversari cu care au terminat prima repriză la egalitate după 30 de minute cu oaspeții conducând cu unul – două goluri, urmate de egalități.
    Începutul părții a doua a întâlnirii a adus desprinderea – care avea să se dovedească, decisivă, a oaspeților. Antrenorii l-au introdus în joc pe campionul mondial Robledo, pe care îl ținuseră pe bancă în prima repriză, și CSM București a ajuns după cinci minute la un avantaj de patru goluri: 16-12.  A fost o diferență care s-a stabilizat până în minutul 59, când Robert Popa a marcat pentru 24-27!
    A fost o înfrângere dureroasă a unei echipe care a crezut în șansa ei, s-a bătut până în ultimele secunde pentru un rezultat bun, a avut determinare și a jucat foarte bine în cea mai mare a timpului. A pierdut pentru că arbitrii au nedreptățit-o grav în unele momente în care păreau că se tem ca bucureștenii să nu plece șifonați – ca rezultat, de la Focșani, dar și pentru că au ratat prea mult, ori au avut ghinion când mingea a lovit barele porții CSM București – de trei ori în situații de atacant sigur contra portar!
    Între spectatorii care au umplut din nou Sala Polivalentă s-a aflat și fostul jucător al Focșaniului, Adrian Băluț, venit de la Brașov să-și susțină foștii colegi de echipă!
    În etapa următoare, la 5 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare cu Politehnica Timișoara.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here