GALERIE FOTO : Handbal – CSM Focșani 2007 continuă în Liga Națională!
  • Micsorare text
  • Marire text
  • Tipareste articol
  • Trimite unui prieten
  • Inscriere RSS
GALERIE FOTO : Handbal – CSM Focșani 2007 continuă în Liga Națională!
GALERIE FOTO :  Handbal – CSM Focșani 2007 continuă în Liga Națională!
Focșănenii au câștigat grupa din care au făcut parte în turneul de baraj de la Brașov!
Voteaza :

Articolul a primit 2 voturi

Handbaliștii focșăneni și-au onorat statutul de jucători de Ligă Națională și au câștigat barajul de la Brașov, împunându-se în ambele meciuri din grupa din care au făcut parte.
Vineri, 16 iunie, de la ora 18,00, CSM Focșani 2007 a dispus cu 26-23 (14-9) de Farul Constanța, la capătul unui joc pe care l-au controlat de la început până la sfârșit, cu excepția primelor minute când au fost conduși cu 2-0. După ce Țuțu, Rață și Eros au dus scorul la 3-2, jucătorii pregătiți de profesorul Viorel Ciubotaru, au păstrat între ei și adversar o distanță de siguranță de 3-5 goluri, la pauză conducând cu 14-9. Numeroasa - și formidabila galerie care a însoțit echipa la Brașov nu a avut nici o emoție legată de victoria favoriților, chiar dacă jucătorii constănțeni au forțat și au ajuns până la la un gol distanță, 20-19. A urmat o serie de trei reușite – Miroiu, Rață și din nou Miroiu și s-a făcut 23-20, apoi 23-21, Eros a restabilit distanța de trei goluri, a fost apoi 24-22, Miroiu a arătat că nu este întâmplător unul dintre cei mai buni marcatori ai Ligii și a mai înscris de două ori! Era minutul 59,30 și 26-22 și nimic nu mai conta, chiar dacă Farul avea să ducă scorul la 26-23! Așa s-a scris istoria celui mai greu meci al focșănenilor, în fața unui adversar foarte bătăios, în barajul pentru menținerea în Liga Națională!
În partida cu Farul Constața, pentru Focșani au jucat Tevzadze, Marocico - Băluț - 2 goluri, Mocanu, Cadăr, Țuțu - 4, Enache - 1, Ragea - 1, Rotaru, Popovici, Rață - 4, Eros - 4, Miroiu - 7, Năstăsie, Gramatic - 3, Neață.
Pentru sâmbătă, CSM 2007 avea și varianta egalului, dar chiar și fără mai mulți titular echipa Focșaniului s-a impus cu un categoric 26-16 și a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare sezonul 2016-2017, în ovațiile susținătorilor care le-au fost alături și sâmbătă la Brașov!
Focșănenii sunt, deci, în continuare în Liga Națională, acolo unde le este de drept locul câștigat printr-o creștere progresivă în valoare și experiență competițională!
Imediat după jocul cu brașovenii și cuvenita petrecere colegială de sfârșit de sezon, handbaliștii focșăneni au intrat în vacanță până la 17 iulie, după care se vor reuni pentru pregătirea viitoarei ediții de campionat al Ligii Naționale.  


 

 

1 COMENTARII - ADAUGA-L PE AL TAU

COMENTARII AFISATE CELE MAI VECHI PRIMELE
  • Bravo baieti, ati fost minunati. Suntem mandri sa avem o asa echipa. Felicitari !

    DE Pogorevici Catalin, postat pe 19-06-2017, la 15:37

Pentru a adauga un comentariu completeaza campurile de mai jos si apasa butonul ADAUGA COMENTARIU.

 

COMENTARIU (*)

0 din 350 cuvinte permiseComentariile dumneavoastra necesita aprobarea unui moderator. Mesajele ce contin expresii licentioase, atacuri la persoana, instiga la ura, rasism, xenofobie sau homofobie, ori aduc atingere altor persoane vor fi editate sau sterse. Comentariile trebuie sa faca referire la subiectul articolului.
Intamplari neadevarate


FLASH NEWS NATIONAL

3
19
20
23
17
37

Extragerea noroc:  7153125

Harta Focsani
   

Învăţământ

Astăzi și mâine se fac înscrieri în învățământul profesional. Elevii beneficiază de burse și nu dau bac-ul
    Absolvenții de clasa a VIII-a, precum și cei din sesiunile anterioare, care optează să urmeze cursuri în învățământul profesional, au la dispoziție astăzi și mâine să se înscrie la unul dintre liceele din județ care au și clase de învățământ profesional.

POZA ZILEI

Frumusețe...

SECVENTA ZILEI

Stergator modern

SONDAJ DE OPINIE

Social

Sfântul Valentin sau Dragobete?

 


Vezi varianta desktop
Toate drepturile rezervate SC MEDIA UNO SRL, str. Bucegi, nr. 21, Focsani | Stiri Vrancea, Focsani, Adjud, Panciu, Odobesti, Lepsa
Site gazduit de Servhost