GALERIE FOTO : Gimnastică de Focșani – Alina Crăciun, dublă vicecampioană a României!

0
2647


•    Sportiva de la CSȘ Gimnastică a câștigat medaliile de argint la paralele și bârnă, junioare II nivel 3
•    Ana Maria Puiu – medalie de bronz la paralele, junioare II nivel 4

Sportivele de la Clubul Sportiv Școlar de Gimnastică Focșani au încheiat cu un nou rezultat remarcabil Campionatul Național al Junioarelor II, nivel 3 și 4 care a avut loc la Deva în perioada 19-22 octombrie. La competiție au intrat în concurs gimnaste de la cele mai importante cluburi de profil din țară: CSM Arad, CSS Bîrlad, SCM Bacău, CSS 2 București, CS Dinamo București, CSA Steaua București, CSS Buzău, CS Farul Constanța, CSS 1 Constanța, CSS-CNS Cetate Deva, CSM Onești, CSS 1 Timișoara și Clubul Sportiv Școlar de Gimnastică Focșani.  
Delegația focșăneană a fost alcătuită din gimnastele Ana Bărbosu, Iuliana Trestianu, Rut Damian, Alina Crăciun, Iohana Pasere, Teodora Pătrașcu, Loredana Constantin și Ana Maria Puiu, care este și componentă a Lotului Olimpic de pregătire  junioare de la Onești, acum, detașat la Deva unde întreaga activitate a  lotul Olimpic al Românei are ca și coordonator principal pe antrenorul Nicolae Forminte.    
Sportivele de la Focșani au fost însoțite de profesorii antrenori Dănuț Vulcan, Carmen Smeu, Cezar Stoica, Diana Gogoncea, Doinița Vulcan – care este și arbitră FRG și Daniela Trandafir, care este și arbitră internațională. 
Rezultate:
Junioare II, nivel 3:
•    Alina Crăciun, antrenată de profesorii Carmen Smeu și Florin Roșioru – locul 2 la paralele, locul 2 la bârnă, locul 3 la sărituri, locul 5 la individual compus;
•    Ana Bărbosu, antrenată de profesorii Daniela Trandafir și Cezar Stoica – locul 6 la sol;
•    Rut Damian, pregătită de profesorii Carmen Smeu, Nicoleta Parîng și Florin Roșioru – locul 8 la sărituri;
•    Iulia Trestianu, antrenată de profesorii Daniela Trandafir și Cezar Stoica – locul 8 la paralele.  
•    Junioare II nivel 4:
•    Ana Maria Puiu, pregătită de profesorii Carmen Smeu și Florin Roșioru –  locul 3 la paralele, locul 4 la sol, locul 5 la individual compus și locul 6 la bârnă.

„A fost o competiție foarte frumoasă, foarte bine organizată, unde în urma rezultatelor valoroase obținute, sportivele au primit medalii, cupe, diplome. Gimnastele clubului nostru s-au ridicat la un nivel destul de bun cu cele două medalii de argint și două medalii de bronz. Sunt foarte mulțumit de acest rezultat și sunt foarte bucuros că am reușit să demonstrăm că încă avem valoare și suntem o echipă unită și bine închegată. Vreau să le mulțumesc tuturor antrenorilor pentru eforturile depuse în sala de gimnastică, să le felicit pe toate sportivele pentru rezultatele remarcabile aduse CSȘ Gimnastică, dar și Municipiului Focșani și părinților pentru eforturile depuse și pentru susținerea sportivelor în sportul de înaltă performanță” mi-a declarat profesorul Florin Roșioru, directorul CSȘ Gimnastică Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here