GALERIE FOTO : Gimnastică – Fetele Focșaniului au câștigat ”Memorialul Sergiu Popa”!

1
7396


„Memorialul Sergiu Popa”, ajuns la a 11-a ediție, a adus în Sala de gimnastică a CSȘ Gimnastică Focșani, sâmbătă, 20 mai, sportive de la cluburi de prestigiu din țară. Au evoluat în tradiționala competiție de la Focșani gimnaste de la CSS nr 1 Constanța, CSS Galați, CSS Sibiu, SCM Bacău, CSM Onești, CSS Bîrlad, CS Petrolul Ploiești, CSS 2 București și fetele de la clubul gazdă.
A fost o zi de toată frumusețea în sala dată în folosință în 1979 și prin strădania celui ce avea să fie formatorul de echipă de profesori-antrenori de mare valoare la Focșani, Sergiu Popa, care a pregătit-o pe marea viitoarea mare campioană Gina Gogean, și a cărui memorie este onorată prin concursul național ce-i poartă numele! A fost explozie de grație, eleganță, prestații tehnice de calitate. A fost și bucuria reușitelor în exerciții și a clasării pe locuri de podium, au fost și lacrimi atunci când au apărut ratări. A fost gmnastică feminină etalată de o parte importantă din ceea ce are mai bun acest sport acum în România la nivelul junioarelor 2, nivel 3 și 4 și nivel 1.
„Memorialul Sergiu Popa” a fost ultima întrecere de anvergură înaintea Campionatului național pe echipe și individual de la Onești, din 3-5 iunie, unde vor fi prezente toate sportivele care s-au întrecut la Focșani. În consecință, profesorii antrenori și elevele lor au folost acest prilej ca un test pentru nivelului de pregătire, dar și pentru punerea la punct a lucurilor ce au nevoie de corecturi!

Rezultatele obținute de fetele Focșaniului! 
Junioare 2, nivel 3:
–    Locul I și câștigătoare a Memorialului, echipa CSȘ Gimnastică Focșani alcătuită din Iulia Trestianu, Ana-Maria Bărbosu și Rut Naomi Damian;
Individual compus – locul I, Iulia Trestianu;   
Sărituri – locul I, Iulia Trestianu; locul II, Ana-Maria Bărbosu; locul III, Rut Naomi Damian:
Paralele – locul I, Ana-Maria Bărbosu;
Bârnă – locul III, Ana-Maria Bărbosu;
Sol – locul II, Iulia Trestianu; locul III, Rut Naomi Damian.

Junioare II nivel 4:
Individual compus – Alina Crăciun; locul III, Iohana Pasere;
Sărituri – locul I, Alina Crăciun; locul 3, Iohana Pasere;
Paralele – locul I, Alina Crăciun; locul 3 – Iohana Pasere și Gabriela Galoiu;
Bârnă – locul I, Alina Crăciun; locul III, Iohana Pasere;
Sol – locul I, Alina Crăciun; locul III, Iohana Pasere.

Junioare I:
Individual compus – locul II, Teodora Pătrașcu;
Sărituri – locul I, Teodora Pătrașcu;
Paralele – locul III, Teodora Pătrașcu;
Bârnă – locul III, Teodora Pătrașcu;
Sol – locul I, Teodora Pătrașcu.

Sportivele de la CSȘ Gimnastică Focșani sunt antrenate de:
Iulia Trestianu și Ana-Maria Bărbosu, de profesorii antrenori Cezar Stoica și Daniela Trandafir;
Alina Crăciun, Teodora Pătrașcu, Iohana Pasere și Rut Naomi Damian, de profesorii antrenori Carmen Smeu și Florin Roșioru;
Gabriela Galoiu, de profesorii antrenori Doiniță Vulcan și Dănuț Vulcan.
Toate sportivele participante la competiție au primit din partea DJST Vrancea drept cadou pungi cu echipament și diplome, iar primele clasate au fost premiate cu bani de Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani. Premierea a fost făcută de Ionuț Mersoiu, viceprimar al Municipiului Focșani.
La buna organizare și desfășurare a competiției organizate de CSȘ Gimnastică Focșani au mai contribuit ISJ Vrancea și SAJ Vrancea.        

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here